Δανάη Μπάρκα: «Μου τα έχουν “χώσει”. Μία συγκεκριμένη γυναίκα… Κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν τσίπα»
Νέα

Δανάη Μπάρκα: «Μου τα έχουν “χώσει”. Μία συγκεκριμένη γυναίκα… Κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν τσίπα»

Δανάη Μπάρκα: «Μου τα έχουν “χώσει”. Μία συγκεκριμένη γυναίκα… Κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν τσίπα»

Μίλησε για τις εμμονές στο πρόσωπό της αλλά και τα σχόλια για το πόσο εύκολα της άνοιξαν οι πόρτες στην τηλεόραση

Η Δανάη Μπάρκα ήταν καλεσμένη στο The 2night Show και παραχώρησε μία συνέντευξη άκρως αποκαλυπτική και με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Πρώτα απ΄όλα, σχολίασε την αρνητική κριτική που δέχτηκε λίγο καιρό πριν με αφορμή το φαντασμαγορικό on air πάρτι που της έκαναν στην εκπομπή της στο Mega.

«Τα γενέθλιά μου είναι η δική μου Πρωτοχρονιά. Πάντα περιμένω τα δώρα, τα μηνύματα. Όλοι μου οι φίλοι μού έκαναν ένα υπέροχο πάρτι – όντως έκπληξη – που σχολιάστηκε».

«Διάβασα ένα άρθρο που μου τα “έχωνε”. Έγραφαν αυτά τα γενέθλια ούτε η Ελένη Μενεγάκη, λες και τα κανόνισα εγώ. Νιώθει σαν σπουδαία παρουσιάστρια και αντ΄αυτού παίρνει μία παλάμη με ανοιχτά δάχτυλα.

«Τώρα που έχουν τριπλασιαστεί οι εμμονές έχω μάθει να το ζυγίζω και βλέπω πρώτα ποιος λέει τι».

«Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πολλές εμμονές στο πρόσωπό μου. Υπάρχει μία συγκεκριμένη γυναίκα που γράφει για μένα αλλά δεν έχω μπει στον κόπο να ασχοληθώ μαζί της. Όλοι μου λένε να μην ασχολούμαι μαζί της, είναι κοινά αποδεκτό ότι ε΄έχει εμμονές και έχει κακία μέσα της».

Ακόμη, αναφέρθηκε και στα σχόλια που έχει ακούσει ότι πήρε τη δουλειά με τις πλάτες της μητέρας της.

«Οι μισοί πατάνε στο ποια είναι η μαμά μου και στο αν τα βρήκα εύκολα ή δύσκολα και οι άλλοι μισοί με το ότι έκανα εκπομπή με το όνομά μου. Κλαίω γενικά αλλά με το τελευταίο που διάβασα δεν έκλαψα. Είπα “δεν έχουν τσίπα κάποιοι άνθρωποι;”. Αλλά με έχει κάνει να κλάψω όταν παρουσιάζεται μία άλλη εικόνα για εμένα που δεν ισχύει».

https://streamable.com/60bqro

Παραδέχτηκε ότι ναι μεν της είναι πιο εύκολο από άλλους να προσεγγίσει άτομα για μία δουλειά αλλά από εκεί και πέρα το ταλέντο και η δουλειά της θα κριθεί όπως όλων των υπολοίπων.

Όσον αφορά το πώς της έγινε η πρόταση στο Μεγάλο Κανάλι εξήγησε πως ήδη εδώ και 4 χρόνια την προσέγγιζαν άνθρωποι για να κάνει τηλεόραση αλλά ο φόβος της για την έκθεση την έκανε να αρνείται δεδομένου ότι ένιωθε ότι δεν ήταν έτοιμη γι΄αυτό το βήμα.

Όταν, όμως, χτύπησε το τηλέφωνό της από το Mega και τον Πέτρο Μπούτο, που όπως εξομολογείται είναι ένας πολύ στενό της πρόσωπο, δεν μπορούσε παρά να δεχτεί.

https://streamable.com/oc5yfc

Σαν άνθρωπος εύκολα παρεξηγείται από τους άλλους. Ο αυθορμητισμός και η άνεσή της συχνά παρερμηνεύονται ως αλαζονεία αλλά η πραγματικότητα διαφέρει. Δεν προβάλλει μία ψεύτικη εικόνα για τον εαυτό της, αυτό που βγαίνει στο «γυαλί», αυτό είναι και στην καθημερινότητά της, όπως είπε.

«Είμαι όντως πιο ώριμη, μιλάω για κοινωνικά φαινόμενα, υπερασπίζομαι πολύ κόσμο. Έχω άποψη. Μου έχουν πει ότι “παραβγαίνω έξυπνη” αλλά τι να κάνω τη χαζή;».

Τέλος, ρωτήθηκε και για το αν παρακολουθεί τα νούμερα της εκπομπή της και το κατά πόσο την επηρεάζουν ψυχολογικά.

Τι απάντησε;

https://streamable.com/k8h4sw