Δανάη Μπάρκα: Συγκίνηση στο πλατό της εκπομπής με τη γιαγιά Τούλα
Νέα

Δανάη Μπάρκα: Συγκίνηση στο πλατό της εκπομπής με τη γιαγιά Τούλα

Δανάη Μπάρκα: Συγκίνηση στο πλατό της εκπομπής με τη γιαγιά Τούλα

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» η μητέρα της Βίκυς Σταυροπούλου

Τα κόκκινα αυγά για το Πάσχα έβαψε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης μαζί με τον Απόστολο Ρουβά στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» η παρουσιάστρια του Mega Δανάη Μπάρκα. Αλλά δεν ήταν μόνη της. Μαζί της στο πλατό βρέθηκε και η γιαγιά Τούλα.

Έχοντας εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας η μητέρα της Βίκυς Σταυροπούλου βγήκε στον «αέρα» της εκπομπής με την εγγονή της και συγκίνησε.

«Ήρθε, εμβολιάστηκε, έκανε τα τεστ της, τα έκανε όλα και ήρθε να βάψουμε τα αυγά», είπε με χαρά η Δανάη Μπάρκα.

Η γιαγιά Τούλα αφού ανέφερε πως η Δανάη είναι το μικρότερο και το αγαπημένο της εγγόνι και αποκάλυψε όλα τα μυστικά για τα κόκκινα αυγά. Η Δανάη με τη σειρά της θυμήθηκε τα παιδικά της χρόνια και συγκινήθηκε με τα λόγια της γιαγιάς της.

Ακόμη, όταν η Δανάη ρώτησε τη γιαγιά της αν θα βάψει σπίτι της αυγά, εκείνη απάντησε: «Είναι δύσκολο αυτό. Θυμάμαι τον παππού που τα έβαφε μαζί μου. Θα πάρω λίγα έτοιμα. Είναι οι χειρότερες μέρες αυτές. Παντρεύτηκα πολύ μικρή 17 -18 χρόνων και είχα έναν άνδρα μάλαμα. Η Δανάη 3,5 μήνες δεν έφυγε από το πλευρό του στο νοσοκομείο», είπε με συγκίνηση η γιαγιά. Με τη Δανάη να προσπαθεί να αλλάξει λίγο το κλίμα λέγοντας πως είχαν τη χαρά να ζήσουν πολλά όμορφα χρόνια με τον παππού.

https://streamable.com/pr9tk3