Νέα

Δανάη Μπάρκα: «Τη σημερινή καλημέρα θα ήθελα να την αφιερώσουμε σε όποιον άνθρωπο έχει κλάψει»

Δανάη Μπάρκα: «Τη σημερινή καλημέρα θα ήθελα να την αφιερώσουμε σε όποιον άνθρωπο έχει κλάψει»

Το συγκινητικό μήνυμα στην αρχή της εκπομπής της

Η Δανάη Μπάρκα στην αρχή της εκπομπής της «Πάμε Δανάη!», με αφορμή τον σάλο που ξέσπασε με το βίντεο του χορογράφου Τάσου Ξιαρχό, έστειλε ένα μήνυμα προς όλους τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τον ρατσισμό και συγκίνησε τους συνεργάτες της.

«Θέλω να σας κλέψω λίγο χρόνο… Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μπήκαν στην διαδικασία και σπατάλησαν το χρόνο τους για να στείλουν μηνύματα αγάπης και σας ευχαριστώ, γιατί τίποτα δεν είναι τίποτα δεδομένο.

Και ειδικά στην δουλειά που επέλεξα να κάνω, είτε είναι αυτή (η εκπομπή), είτε είναι το θέατρο χωρίς εσάς δεν μπορώ να υπάρξω ούτε εγώ ούτε κανείς μας.

Οπότε επειδή δεν είναι αυτονόητο σας υπερευχαριστώ και μακάρι την αγάπη που πήρα το τελευταίο 24ωρο, οι άνθρωποι να την πάρουν διπλή.

Γιατί ίσως αυτός θα είναι ο μόνος τρόπος να εξαλειφθεί από παντού η κακία, η ανασφάλεια και η μιζέρια», είπε η Δανάη Μπάρκα.

«Τη σημερινή καλημέρα θα ήθελα να την αφιερώσουμε σε όποιον άνθρωπο έχει κλάψει, επειδή των στενοχώρησαν. Για όποιον άνθρωπο ή ομοφυλόφιλο έχει νιώσει περιθωριοποιημένος. Σε όποιον χοντρό άνθρωπο έχει νιώσει ανασφάλεια.

Για όποιον αδύνατο άνθρωπο παίρνει αρνητικά σχόλια. Για όποια μαμά έχει δει το παιδί της να γυρνάει από το σχολείο κλαίγοντας για χλευαστικά σχόλια.

Για όποιον Έλληνα, Πακιστανό, Αλβανό, Ιταλό έχει φάει bullying για την καταγωγή του.

Για όποιον άνθρωπο τον έκαναν να νιώσει κατώτερος.

Τη μεγαλύτερη καλημέρα θέλω να την πω σε κάθε άνθρωπο που δεν έχει πάρει την αγάπη που έπρεπε».

Exit mobile version