Δανάη Λουκάκη – Χρήστος Πλαΐνης: Μιλούν για τους ρόλους τους στις “Άγριες Μέλισσες” και τις μέρες του κορονοϊού
Νέα

Δανάη Λουκάκη – Χρήστος Πλαΐνης: Μιλούν για τους ρόλους τους στις “Άγριες Μέλισσες” και τις μέρες του κορονοϊού

Δανάη Λουκάκη – Χρήστος Πλαΐνης: Μιλούν για τους ρόλους τους στις “Άγριες Μέλισσες” και τις μέρες του κορονοϊού

Ο “Τόλλιας” και η “Παγώνα” σε μια κοινή συνέντευξη

Συνέντευξη στο περιοδικό “Τηλεθεατής” και τη Μαρία Κεφαλά έδωσαν η Δανάη Λουκάκη και ο Χρήστος Πλαΐνης, που στις “Άγριες Μέλισσες” υποδύονται την “Παγώνα” και τον “Τόλλια”, ένα ζευγάρι που περνάει δυσκολίες λόγω της  επιλόχειας κατάθλιψης της Παγώνας.

Η Δανάη, η Παγώνα και η καραντίνα

Πώς όμως η Δανάη προσέγγισε τόσο πετυχημένα μια γυναίκα σε αυτήν την ιδιαίτερη κατάσταση;

“Έκανα διακοπές διαβάζοντας βιβλία εγκυμοσύνης. Είχα την αγωνία μην τυχόν προσβάλω κάποια γυναίκα που το έχει περάσει αυτό, μην είναι υπερβολικό και δεν είναι αληθινό. Είμαι χαρούμενη, γιατί δείξαμε ότι αυτή η κατάσταση υπάρχει και μπορεί να συμβεί στο καλύτερο σπίτι. Μετά λάμβανα τηλεφωνήματα από κόσμο που ξέρω αλλά και από κόσμο που δεν ξέρω που μου έλεγαν ‘το ζήσαμε αυτό’. Και μου είχε δώσει μεγάλη χαρά και με συγκίνησε πολύ”.

Η Δανάη συμμετέχει και στο YFSF, για το οποίο ήταν πολύ διστακτική “για το κατά πόσο ένα show είναι κάτι που μπορώ να υποστηρίξω. Τελικά περνάω πάρα πολύ ωραία”.

Όσο για το τι κάνει στην καραντίνα: “Διαβάζοντας, βλέποντας, ακούγοντας αυτό που δεν έχω τώρα έξω, το ζω στο σπίτι μου”.

Πώς αποφορτίζεται; “Με επιμονή κι ελπίδα. Πηγαίνω κάθε βράδυ και τρέχω. Μέσα στην ημέρα προσπαθώ να γυμνάζομαι όσο μπορώ… Διαβάζω και βλέπω σχεδόν καθημερινά ταινία. Μέσα σε όλα υπάρχει μια μεγάλη αγωνία. Δεν ξέρω πώς θα είναι όταν θα βγούμε από αυτό και τι αίσθημα θα προκύψει”.

“Δεν βαριέμαι να παίζω τον Τόλλια”

“Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα με έναν τέτοιο ρόλο, σε μια τέτοια σειρά” είπε ο Χρήστος Πλαΐνης μετά από 5 χρόνια τηλεοπτικής απουσίας ενώ δήλωσε ότι “μου αρέσει πάρα πολύ σεναριακά, γιατί είναι πολυδιάστατος. Δεν βαριέμαι να παίζω τον Τόλλια. Τον έχω λατρέψει”.

“Είναι κάτι που έχουμε δει σε ταινίες και να που έγινε. Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Όμως πιστεύω ότι είμαστε στην κορυφή του παγόβουνου. Θα προκύψουν θέματα κοινωνικά και οικονομικά τα οποία δεν έχουμε φανταστεί. Τώρα χρειάζεται ψυχραιμία, αντοχή και δύναμη” λέει για τις νέες συνθήκες ζωής.

“Κάθε πρωί που ανοίγω το παράθυρο έχω την αίσθηση ότι είναι Κυριακή του Πάσχα που είναι όλα ήσυχα, που ο ήχος της πόλης έχει αλλάξει. Αυτό έχει “γράψει” μέσα μου”, λέει ο ηθοποιός.

“Δεν είχα βρει τρόπο να αποφορτίζομαι. Έχω την αίσθηση ότι γινόταν ένας πόλεμος που δεν είχα πάρει χαμπάρι. Πριν ζούσαμε θεωρώντας φυσιολογική μια τρέλα που ήταν η καθημερινότητά μας”, λέει.

Ο ηθοποιός δεν θα άλλαζε τίποτα στο παρελθόν του εάν αυτό δεν θα οδηγούσε στην οικογένεια που έχει σήμερα, τα δύο παιδιά του και τη σύντροφό του “που είναι το κέντρο μου αυτή τη στιγμή και με ισορροπούν… Όλες οι λάθος επιλογές μου με έχουν φέρει στο να είμαι ευτυχισμένος”.