Δανάη Λουκάκη: «Ελπίζω να μην κάνω άμεσα καθημερινή σειρά»
Νέα

Δανάη Λουκάκη: «Ελπίζω να μην κάνω άμεσα καθημερινή σειρά»

Δανάη Λουκάκη: «Ελπίζω να μην κάνω άμεσα καθημερινή σειρά»

Η «Παγώνα» μιλάει για το τέλος των «Άγριων Μελισσών»

Η Δανάη Λουκάκη μιλάει στην κάμερα του Breakfast@Star για την παράσταση «Άνθη της Καταστροφής» που συμμετέχει και το τέλος των «Άγριων Μελισσών».

«Τα «Άνθη της Καστροφής» είναι μια μουσικοθεατρική παράσταση που παίζουμε εγώ και ο Σόλων Τσούνης, τραγουδάει ο Γιάννης Διονυσίου και είναι 10μελης ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής. Η παράσταση έχει σχέση με την καταστροφή της Σμύρνης, οπότε είναι σμυρνέϊκα τραγούδια», αναφέρει η ταλαντούχα ηθοποιός.

Όσον αφορά την μεγάλη επιτυχία του Ant1 που κρατούσε συντροφιά τους τηλεθεατές δηλώνει: «Κλείνει μια τριετία, ένας μεγάλος και σημαντικός κύκλος για τον καθένα μας. Δεν το περίμενα αλλά με στεναχωρεί κάθε φορά όλο και περισσότερο. Μέχρι να φτάσουμε στη λήξη θα είναι λίγο περίεργα».

Για τα μελλοντικά της σχέδια προσθέτει: «Θα ήθελα να έρθουν πολύ καλές συνεργασίες και ωραίοι ρόλοι, αλλά εάν το κλίμα δεν είναι καλό, δεν έχουν σημασία. Δεν θα ήθελα να έκανα άμεσα καθημερινή σειρά αλλά εάν μιλάμε για μία τέτοια δουλειά, φυσικά και το σκέφτεσαι. Αλλά θα προτιμούσα κάτι άλλο με χαμηλότερους ρυθμούς. Είναι πολύ ωραίο να νιώθεις την αγάπη του κόσμου και το είχα εισπράξει μόνο μέσα από το instagram λόγω του κόβιντ».

Δείτε το βίντεο