Νέα

Δανάη Μιχαλάκη: Τι αποκάλυψε για τον ρόλο της “Δρόσως” τη δεύτερη σεζόν των “Άγριων Μελισσών”;

Δανάη Μιχαλάκη: Τι αποκάλυψε για τον ρόλο της “Δρόσως” τη δεύτερη σεζόν των “Άγριων Μελισσών”;

Όσα είπε για τη σχέση της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου και οι εμφανισιακές αλλαγές της ηρωίδας της

Η Δανάη Μιχαλάκη μίλησε στην Άννα Ζηρδέλη και το “Πρωινό” όχι μόνο για τον ρόλο της ως “Δρόσω” στις “Άγριες Μέλισσες” αλλά και για την προσωπική της ζωή.

“Μου στέλνουν μηνύματα ότι μοιάζω στη Νόρα Βαλσάμη”, είπε ενώ αποκάλυψε ότι έχει κάνει απόπειρα να ασχοληθεί με το μόντελιγκ αλλά δεν προχώρησε. “Έκανα την φωτογράφιση αλλά κατάλαβα ότι δεν είναι για μένα αυτός ο χώρος, μου ζητήθηκε να αδυνατίσω, έχασα κάποια κιλά, αλλά μετά μου ζητήθηκε κι άλλο και είπα δεν είναι για μένα”.

“Με τον Γιώργο (Παπαγεωργίου) είμαστε έναν χρόνο μαζί, μας θέλουν όλοι παντρεμένους, δεν ξέρω γιατί. Αλλά όχι, δεν έχει γίνει πρόταση. Γνωριστήκαμε στη Σύρο”, είπε.

“Ο Γιώργος ήταν πρώτος που πήρα τηλέφωνο”, δήλωσε για το τι έκανε όταν έμαθε ότι πήρε τον ρόλο στις “Άγριες Μέλισσες”.

“Έχω πικράνει πολύ κόσμο αλλά δεν δείχνουμε κάτι που δεν γινόταν”, είπε για τον ρόλο της “Δρόσως”.

“Θα μείνω στο χωριό αλλά δεν θα είμαι σε μπουντρούμι όπως έχουν γράψει ούτε θα πάω σε κάποιο άλλο σπίτι ούτε θα είμαι κλεισμένη μέσα στο σπίτι μου”, είπε για την εξέλιξη του ρόλου.

Προανήγγειλε με τον τρόπο της ότι θα έχει και άλλες εμφανισιακές αλλαγές η ηρωίδα της πέρα από την προσθήκη της κοιλιάς λόγω εγκυμοσύνης και αναφέρεται στο γεγονός ότι η “Δρόσω” σε μια κίνηση τιμωρίας προς τον εαυτό της θα κουρευτεί μόνη της.

Μίλησε όμως και για τη δεύτερη σεζόν της σειράς και για το αν θα είναι. “Ξέρω απλά ότι δεν θα είμαι στο χωριό”.

https://streamable.com/q5w3j

Exit mobile version