Dancing with the stars – Δανία: Tο πρώτο ζευγάρι ανδρών έγραψε ιστορία
Νέα

Dancing with the stars – Δανία: Tο πρώτο ζευγάρι ανδρών έγραψε ιστορία

Dancing with the stars – Δανία: Tο πρώτο ζευγάρι ανδρών έγραψε ιστορία

Κέρδισαν στον τελικό του δημοφιλούς χορευτικού σόου

O Jakob Fauerby και ο Silas Holst έγραψαν ιστορία στη δανική τηλεόραση με την εμφάνισή τους στο Vild med Dans, την εκδοχή του Dancing With the Stars της Δανίας.

Ο λόγος; Είναι το πρώτο ζευγάρι ανδρών χορευτών που εμφανίστηκε στο σόου και μάλιστα το κέρδισε χορεύοντας βαλς.

“Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν το περίμενα αυτό” είπε ο Fauerby, Δανός ηθοποιός που μπήκε στο σόου με σκοπό να δείξει στον κόσμο ότι το να χορεύουν δύο άνθρωποι του ιδίου φύλου ήταν κάτι που μπορούσαν να αντέξουν.

Μάλιστα ο όρος του για να συμμετέχει ήταν να έχει άνδρα παρτενέρ στον χορό.

Ακόμα και για τη φιλελεύθερη Δανία, τα νέα ότι σε ένα εξαιρετικά δημοφιλές σόου δύο άνδρες θα χόρευαν μαζί έφερε αμφισβήτηση από τους πλέον φανατικούς θεατές.

Τα σχόλια ήταν ποικίλα: από το ότι ήταν άσχημο μέχρι αφύσικο αλλά και απορίες του τύπου ποιος θα έκανε τον “άντρα” και ποιος τη “γυναίκα”.

“Εγώ στο σαλόνι μου όταν χορεύω, χορεύω με άνδρα”, είπε o Fauerby. “Όταν ήμουν παιδί, δεν είδα ποτέ αντιπροσώπευση των ομοφυλόφιλων. Ήμασταν ένα ζευγάρι στα 160 σε 16 χρόνια. Έτσι για μένα εάν ένα νέο αγόρι, κορίτσι ή τρανς άτομο έχει την ευκαιρία να δει αυτή τη θετική αντιπροσώπευση ως μέρος ενός τηλεοπτικού σόου αυτό είναι εμψυχωτικό”.

https://www.facebook.com/skordis/videos/10221647477322672/