Δέσποινα Μοιραράκη: Αποκαλύπτει ποιο είναι το ακριβότερο χαλί που έχει πουλήσει
Νέα

Δέσποινα Μοιραράκη: Αποκαλύπτει ποιο είναι το ακριβότερο χαλί που έχει πουλήσει

Δέσποινα Μοιραράκη: Αποκαλύπτει ποιο είναι το ακριβότερο χαλί που έχει πουλήσει

Η πρόταση για το J2US, οι άντρες της ζωής της και η αρχή της καριέρας της

Το όνομά της έχει ταυτιστεί με την επιχειρηματικότητα και το εμπόριο χαλιού, ενώ η τηλεοπτική της παρουσία μετρά πολλά χρόνια, πώς νιώθει όμως η Δέσποινα Μοιραράκη για όλα όσα έχει ζήσει ως τώρα; Η ίδια αποκάλυψε στη Σίσσυ Χρηστίδου και την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» πώς ξεκίνησε να πουλά χαλιά και ποιες είναι οι ακριβότερες πωλήσεις που έχει κάνει ως τώρα.

Μιλώντας αρχικά για το αν της έγινε πρόταση για το J2US αποκάλυψε: «Ο Κοκλώνης με τρέλανε. Με ήθελε κοντά του, αλλά εγώ δεν ξέρω να τραγουδάω. Είναι φίλος μου, αλλά νιώθω ότι δεν μπορώ να ανταποκριθώ στις ανάγκες του show. Είμαι επιχειρηματίας, σύζυγος και μητέρα και δεν μπορώ να τα κάνω όλα. Επειδή θέλω ό,τι κάνω να αγγίζει την τελειότητα, θα έπρεπε να απορρίψω τις υπόλοιπες ιδιότητες και δυστυχώς δεν γίνεται».

Για την αρχή της καριέρας της, η Δέσποινα Μοιραράκη, δήλωσε: «Ξεκίνησα χωρίς να ξέρω τι θα πει χειροποίητο χαλί. Δεν βρήκα έτοιμη μια επιχείρηση. Ξεκίνησα από το μηδέν».

Όσον αφορά στα πιο ακριβά χαλιά που έχει πουλήσει είπε: «Έχω πουλήσει στην επιχειρηματική μου δραστηριότητα χαλί που έχει φθάσει τα 100.000 ευρώ. Και σε εκπομπή έχω πουλήσει σε επιχειρηματία χαλί αξίας 15.000 ευρώ»

Τέλος, για τους άντρες της ζωής της ανέφερε με χιούμορ: «Σίγουρα μπορεί να μην με αντέχουν, αλλά δεν μου το δείχνουν. Δεν είμαι αυτή που βλέπεται στη ζωή μου. Δεν μιλάω τόσο πολύ».