Διαγωνιζόμενη πήγε στο Style Me Up και έκανε μαθήματα pilates σε Υβόννη και Τρύφωνα
Νέα

Διαγωνιζόμενη πήγε στο Style Me Up και έκανε μαθήματα pilates σε Υβόννη και Τρύφωνα

Διαγωνιζόμενη πήγε στο Style Me Up και έκανε μαθήματα pilates σε Υβόννη και Τρύφωνα

Η 53χρονη Ευτυχία που ξετρέλανε τους coaches

Με το μότο «όταν βλέπω παγιέτα, αλλάζω δρόμο» εμφανίστηκε στο Style Me Up η pilates instructor Ευτυχία Γιαννακούρη. Η 53χρονη διαγωνιζόμενη που έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χορό και το μόντελινγκ θέλησε να αναδείξει την πιο θηλυκή πλευρά της, μιας και λόγω επαγγέλματος είναι συνεχώς με φόρμες και απευθύνθηκε στους ειδικούς.

Οι τρεις coaches, Γιάννης Λάσκος, Δημήτρης Αλεξάνδρου και Υβόννη Μπόσνιακ, τη διεκδίκησαν έντονα με την κυρία της παρέας να κερδίζει τη «μάχη» και να αναλαμβάνει το make over της Ευτυχίας.

https://streamable.com/9uadul

Μιλώντας με τη Μαρία Μπακοδήμου, η Ευτυχία αποκάλυψε: «Είμαι στην περίοδο της ζωής μου που χρειάζομαι αλλαγές. Έχω πειραματιστεί, αλλά στην καθημερινότητα εγκλωβίζεσαι και εγώ αφέθηκα». Και συνέχισε: «Η γυναίκα πρέπει να αναδεικνύει τη θηλυκότητά της και από μια ηλικία και μετά δεν χρειάζεται να ντυθείς σέξι για να αναδείξεις το σώμα σου. Μπορείς να είσαι γυναίκα, θηλυκή και σικάτη, χωρίς το super mini».

Ενώ, για τις αισθητικές επεμβάσεις, είπε: «Δεν είμαι κατά των επεμβάσεων, αλλά δεν μου αρέσουν οι παραμορφώσεις».

https://streamable.com/fjcmad

Στη συνέχεια, η Ευτυχία συναντήθηκε με την Υβόννη Μπόσνιακ για να διαλέξουν ρούχα και έκανε μάθημα pilates στη μέντορά της.

https://streamable.com/p4rwr7

Ενώ, και στη συνάντηση με τον Τρύφωνα Σαμαρά, φρόντισε να του κάνει μαθήματα αναπνοής. Εκεί, βέβαια, δεν τα βρήκε και τόσο εύκολα, καθώς τα σχόλια του Τρύφωνα για το «μαλλί κατσιβέλα» και τα «κοντά μοντέλα» την τάραξαν.

https://streamable.com/76lu1k

Το αποτέλεσμα, όμως, ήταν εντυπωσιακό, με την Ευτυχία να λέει τελικά στον Τρύφωνα και την Υβόννη πως τους αγαπά για αυτήν τη μεταμόρφωση.

https://streamable.com/vludn3