Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη – Τελευταία εξέλιξη: Θα ζητήσει διακοπή ο δικηγόρος του – Αυτός είναι ο λόγος
Νέα

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη – Τελευταία εξέλιξη: Θα ζητήσει διακοπή ο δικηγόρος του – Αυτός είναι ο λόγος

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη – Τελευταία εξέλιξη: Θα ζητήσει διακοπή ο δικηγόρος του – Αυτός είναι ο λόγος

Τι είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος σχετικά με την αυριανή έναρξη της διαδικασίας

Στις 18 Μαρτίου 2022 είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ένα 24ωρο πριν από την έναρξη της, ο συνήγορος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, σε επικοινωνία με το «Πρωινό» εξήγησε πως δεν υπάρχει αναβολή, αλλά θα ζητήσει διακοπή της δίκης.

«Αύριο ο κ. Φιλιππίδης δεν είναι σε θέση σωματικά να έρθει στο δικαστήριο.Από τη στιγμή που ο πρωταγωνιστής μιας δίκης δεν θα παραστεί, η δίκη δεν θα ξεκινήσει και θα ζητήσω διακοπή. Όχι αναβολή.

Μετά αν δεν μπορεί και πάλι να παραστεί, θα τον παρακαλέσω έστω και με καροτσάκι να δώσει το παρών», ανέφερε ο κ. Δημητρακόπουλος.

«Δίκη χωρίς να είναι παρών ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν μπορεί να γίνει», πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Συμπλήρωσε δε πως ενημέρωσε τους συναδέλφους του που εκπροσωπούν τις γυναίκες, ο ένας δέχτηκε τη διακοπή, και ο άλλος θα προβάλλει αντιρρήσεις.

Η δεύτερη συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, Κική Πακιρτζίδου μίλησε στη «Super Κατερίνα» και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να αναβληθεί η δίκη, τουλάχιστον όχι από δικό τους αίτημα.

«Τον τελευταίο καιρό και όχι μόνο, έχουν έρθει στη δημοσιότητα φήμες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Η δίκη θα γίνει, δεν υπάρχει κανέναν αίτημα για αναβολή. Επιθυμία όλων από την πλευρά μας είναι να γίνει κανονικά το δικαστήριο.

Θέμα αναβολής, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, δεν υπάρχει.

Θέματα μπορούν να προκύψουν και να διακοπεί η δίκη, αλλά όχι αναβολή. Δεν ξέρω ποιος ονειρεύεται αναβολή», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Ο κ. Φιλιππίδης θα πάρει μέρος στη δίκη όπως προβλέπει ο νόμος και η δικονομία. Το δικαστήριο δεν μπορεί να γίνει ερήμην του κατηγορούμενου. Θα δώσει το “παρών” στο δικαστήριο».