Δήμητρα Παπαδοπούλου: “Βλέπεις Netflix και βλέπεις ότι οι ‘Μέλισσες’ μπροστά τους είναι νηπιαγωγείο”
Νέα

Δήμητρα Παπαδοπούλου: “Βλέπεις Netflix και βλέπεις ότι οι ‘Μέλισσες’ μπροστά τους είναι νηπιαγωγείο”

Δήμητρα Παπαδοπούλου: “Βλέπεις Netflix και βλέπεις ότι οι ‘Μέλισσες’ μπροστά τους είναι νηπιαγωγείο”

Ο ρόλος που ετοιμάζει, η σημερινή τηλεόραση και γιατί αποφεύγει τις συνεντεύξεις

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου ήταν καλεσμένη της Αθηναΐδας Νέγκα στο Nega Talk και μίλησε για τους “Απαράδεκτους”, τη σημερινή τηλεόραση, τον Βλάση Μπονάτσο αλλά και την αθυροστομία της.

Ξεκίνησε μάλιστα τη συνομιλία της με μια παρατήρηση για τις καρέκλες του πλατό προτού περάσει να κρίνει την τηλεόραση σήμερα.

Πώς ένιωσε όταν έμαθε ότι το παλιό Mega έριξε μαύρο την ώρα που έπαιζε “Απαράδεκτους”;

“Μου το παν φίλοι γιατί έλειπα από το σπίτι, έπεσε μια συγκίνηση, ήταν μια στιγμή δύσκολη όχι για μένα, για τους εργαζόμενους”, είπε.

“Οι ‘Απαραδέκτοι’ προηγήθηκαν των Friends. Εγώ εκεί που έχω αντίρρηση είναι που είμαστε αντιγραφείς των Αμερικάνων και δεν έχουμε δικά μας πρωτογενή πράγματα. Είμαστε βαθιά κομπλεξικός λαός με πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση και δεν δημιουργούμε κάτι από το μηδέν. Πρέπει να έχει πετύχει στην Αμερική, την Αγγλία, να αρέσει στους Γάλλους και μετά να το ψωνίσουμε. Είναι το βαθύτερο πρόβλημα της κρίσης μας. Είμαστε επαίτες στις αγορές των ξένων”.

Χαρακτήρισε μάλιστα “δουλοπαροικία” τη μετάφραση ξένων σίριαλ στα ελληνικά.

“Είμαστε λίγο πολιτισμικά μετανάστες στον ίδιο μας τον τόπο. Το βράδυ ξενυχτάω, κάνω ζάπινγκ. Δεν ακούω λέξη ελληνική και αν θα ακούσω καμία θα είναι από σίριαλ προ Χριστού που μακάρι, ακούω αμερικάνικα και κάποια στιγμή έχω λαχτάρα να ακούσω ελληνικά να κοιμηθώ, δεν μπορώ να κάνω αυτόματη μετάφραση ή να διαβάζω. Μου λείπει η γλώσσα μας, ο ήχος μας”.

“Βλέπεις Netflix και βλέπεις ότι οι Μέλισσες μπροστά τους είναι νηπιαγωγείο: ίντριγκες, φόνοι, σκοτωμοί, υπερβολές, ακρότητες αλλά ωραίες παραγωγές”.

https://streamable.com/w5hj6

“Την εποχή των Απαράδεκτων δεν υπήρχε προσήλωση στα νούμερα. Κάποια στιγμή αρχίσαμε να ψιθυρίζουμε ότι έχουμε κάτι καλό” είπε και διηγήθηκε πώς ο Βλάσης Μπονάτσος ήταν αυτός που παρατήρησε αμέσως πόση επιτυχία είχαν.

“Αυτός που είχε υπογράψει την επιτυχία της σειράς ήταν ο Βλάσης” είπε η ηθοποιός. “Ήταν πολύ γατάκι και ένιωσε ότι αυτό μυρίζει επικοινωνία”.

https://streamable.com/hzb7y

“Δεν είναι απλό πράγμα να γυρνάς στο παρελθόν, είναι πολύ ψυχοφθόρο και δεν υπάρχει περίπτωση να πάω ακόμα πιο πίσω που ήταν οι Απαράδεκτοι” είπε αποκλείοντας ότι θα ξαναγίνει η επιτυχημένη σειρά.

“Έχει τύχει όντως βράδυ να είμαι σε αδιέξοδο και να πέσουν οι Απαράδεκτοι και να χαλαρώσω. Κάνω έκκληση στους ανθρώπους που είναι σε πόστα και μπορούν να προσφέρουν ένα υλικό να υπάρχουν προγράμματα για τους ανθρώπους που θέλουν να πάνε να κοιμηθούνε. Το τι έντερα, το τι σπλατεριές υπάρχουν…”.

“Η βία έρχεται να κινητοποιήσει συναίσθημα, είναι η εύκολη λύση για τον συγγραφέα” είπε για να εξηγήσει γιατί υπάρχει τόση βία στην τηλεόραση.

https://streamable.com/vzjhv

Εξήγησε όμως και γιατί δυσκολεύεται να δίνει συνεντεύξεις και θεωρεί πολύ κακό αυτό που κάνουν οι σταρ στην Αμερική να εκθέτουν την προσωπική τους ζωή στις εκπομπές.

“Είναι βασανιστικές. Δεν μου αρέσει να με ρωτάνε ειδικά αν δεν έχω να πω κάτι” είπε.

https://streamable.com/pl5aj

“Με ξεκουράζει να παίζω το χαζό μου κομμάτι” είπε για το γεγονός ότι επιλέγει να παίζει χαζές γυναίκες. “Ο πολύ χαζός άνθρωπος είναι κοντά στον ευφυή. Σχεδόν είσαι σοφός”.

“Θα μπορούσα να παίζω τον ίδιο ρόλο μέχρι να πεθάνω” είπε.

Δήλωσε δε ότι για χάρη του γέλιου τιμωρήθηκε στο σχολείο με αποβολή επειδή γέλασε κατά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου. “Για το γέλιο έχω κάνει ήδη την πρώτη ηρωική μου πράξη”.

https://streamable.com/9n5ut

Αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται να παίξει νέο, επιθεωρησιακό ρόλο σε επιθεώρηση που γράφει για το θέατρο “Άλσος” ενώ όπως είπε είναι όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά και για την τηλεόραση.

“Όλα παίζουν. Και να γράψω και να μην γράψω. Δεν ξέρω. Εξαρτάται τι θα φέρει η ζωή”, είπε.

Δήλωσε δε ότι παρά τις επιτυχημένες της δουλειές στην τηλεόραση δεν έχει λύσει το οικονομικό της πρόβλημα.

“Σαφώς και δεν το έχω λύσει και είμαι Ελληνίδα. Αν δεν ήμουν θα το είχα λύσει με ένα έργο μου και μόνο”.

https://streamable.com/grqkb