Δήμητρα Πισπιρίγκου: Διάβασε στον «αέρα» το πληρεξούσιο της σπιτονοικοκυράς στον Μάνο Δασκαλάκη
Νέα

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Διάβασε στον «αέρα» το πληρεξούσιο της σπιτονοικοκυράς στον Μάνο Δασκαλάκη

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Διάβασε στον «αέρα» το πληρεξούσιο της σπιτονοικοκυράς στον Μάνο Δασκαλάκη

Τι λένε οι γείτονες της σπιτονοικοκυράς στις «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου μίλησε τηλεφωνικά στις «Αλήθειες με τη Ζήνα». Αρχικά απάντησε στο θέμα του γιατί δήλωσε ότι η αδελφή της κακοποιήθηκε στη ΓΑΔΑ.

«Δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ» ήταν η απάντησή της και μάλιστα ζήτησε να μιλάει μόνο με τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Κλήθηκε να εξηγήσει αν έχει προσωπική κόντρα με τον Πέτρο Κουσουλό και πώς εξηγεί ότι ο Μάνος Δασκαλάκης μίλησε στον δημοσιογράφο.

Τελικά δεν το τήρησε στην πορεία της συζήτησης.

Μίλησε για το πληρεξούσιο της σπιτονοικοκυράς στον Μάνο Δασκαλάκη. «Τον είχε ορίσει πληρεξούσιο για όλες τις δουλειές της. Το έχω στην κατοχή μου, ορίζει τον Μάνο» είπε και συμπλήρωσε ότι η γυναίκα δεν είχε συγγενείς ενώ διάβασε το πληρεξούσιο στον αέρα.

Μιλώντας για τα ενοίκια μετά τον θάνατο της γυναίκας, η αδελφή της 33χρονης δήλωσε ότι το ζευγάρι τα μάζευε για να τα δώσει στους κληρονόμους.

Απαντώντας στο αν η αδελφή της σκότωνε τα παιδιά για να φέρει πίσω τον Μάνο, σχεδόν επανέλαβε όσα είχε πει η μητέρα της, ότι μόνο αν ζούσαν τα παιδιά θα μπορούσε να τα χρησιμοποιήσει για να επιστρέψει ο πατέρας τους.

«Η Τζωρτζίνα ήταν το πρώτο μου ανιψάκι, κομμάτι του εαυτού μου, δεν θα την πείραζα ποτέ. Ήμουν αντίθετη στο να μαλώνουν οι γονείς το παιδί. Προσπαθούσαν να την ηρεμήσουν χωρίς να την κακοποιούν. Εκείνοι έβαζαν όρια εγώ τα έβγαζα» απάντησε στις αιτιάσεις στο διαδίκτυο ότι μπορεί εκείνη να κακοποιούσε το παιδί.

Δήλωσε άγνοια για το άτομο που εμφανίστηκε και δηλώνει ότι τον προσέγγισε η οικογένεια να βρει τον Μάνο Δασκαλάκη που ήταν στην Αθήνα και να τον σπάσει στο ξύλο για να γυρίσει πίσω.

Όπως είπε, «στηρίζουμε πιστεύουμε τη Ρούλα μέχρι το τέλος όποια κι αν είναι η απόφαση».

«Μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας της δόθηκε αγωγή για να ηρεμήσει αλλά δεν την πήρε» είπε ακόμα.

Στην εκπομπή μίλησαν κάποιοι γείτονες της σπιτονοικοκυράς αναφέροντας αυτά που ακούγονται και γράφονται ήδη, δηλαδή ότι η 69χρονη δεν είχε σοβαρά προβλήματα υγείας και ότι από ένα σημείο και μετά η Ρούλα εμφανίστηκε σαν αυτή που τη φρόντιζε.