Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Εγώ βρήκα νεκρή την Ίριδα. Η Ρούλα κοιμόταν δίπλα μου»
Νέα

Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Εγώ βρήκα νεκρή την Ίριδα. Η Ρούλα κοιμόταν δίπλα μου»

Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Εγώ βρήκα νεκρή την Ίριδα. Η Ρούλα κοιμόταν δίπλα μου»

Τι είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου;

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 εμφανίστηκε σε τηλεφωνική σύνδεση η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία τοποθετήθηκε στα ερωτήματα που έχουν προκύψει για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη ενώ αναφέρθηκε και στη μέρα που βρέθηκε νεκρή στην κούνια της η μόλις 6 μηνών Ίριδα.

«Είχε πληρεξούσιο ο Μάνος. Από όσο γνωρίζω του είχε εμπιστοσύνη κι αδυναμία. Είχε καλές σχέσεις, όπως και με τη Ρούλα. Δεν πέρασε απολύτως τίποτα (σ.σ. κανένα περιουσιακό στοιχείο) στον Μάνο και στη Ρούλα. Όχι τίποτα. Κατ’ αρχήν η γυναίκα ήταν αρκετά χρεωμένη. Το μόνο που θα μπορούσαν να πάρουν τα παιδιά, αν έπαιρναν, θα ήταν μόνο χρέη. Ήταν αρκετά χρεωμένη» είπε αρχικά.

Για τον θάνατο του βρέφους ανέφερε:

«Στον θάνατο της Ίριδας ήμουν κι εγώ στο σπίτι. Ξυπνήσαμε το πρωί και πήγα εγώ να ξυπνήσω το παιδί, είδαμε ότι δεν ανέπνεε και προσπαθούσαμε να το συνεφέρουμε. Καλέσαμε το ΕΚΑΒ το οποίο ήρθε, πήρε το παιδί το πήγε στο Καραμανδάνειο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Εγώ δεν ήμουν στο δωμάτιο, μπήκα το πρωί και το είδα να μην αναπνέει. Το βρήκα νεκρό, δεν είχα καταλάβει πως κάποιος είχε κάνει κάτι κακό στο παιδί, αν είχε συμβεί αυτό θα το είχα καταλάβει, δεν είναι τεράστιο το σπίτι. Μέσα στο σπίτι ήμουν εγώ μαζί με τη Ρούλα και την Τζωρτζίνα. Η Ρούλα κοιμόταν δίπλα μου».