Δημήτρη Γιαγτζόγλου: «Λύγισε» στον αέρα της εκπομπής θυμούμενος τον Νίκο Κακαουνάκη
Νέα

Δημήτρη Γιαγτζόγλου: «Λύγισε» στον αέρα της εκπομπής θυμούμενος τον Νίκο Κακαουνάκη

Δημήτρη Γιαγτζόγλου: «Λύγισε» στον αέρα της εκπομπής θυμούμενος τον Νίκο Κακαουνάκη

Η κόρη του Νίκου Κακαουνάκη μιλά για την μαγειρική και τον πατέρα της.

Την Δήμητρα Κακαουνάκη συνάντησε ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου και η εκπομπή «Δύο στη μία» και μίλησαν τόσο για τον Νίκο Κακαουνάκη όσο και την αγάπη της για τη μαγειρική.

Ο δημοσιογράφος μετά το πέρας της συνέντευξης δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και «λύγισε» στον αέρα της εκπομπής.

Έχει βαθιά εκτίμηση για τον Νίκο Κακαουάκη, αφού ήταν αυτός που του έδωσε μία θέση στο ραδιόφωνο.

Η Δήμητρα Κακαουνάκη αναφερόμενη στον πατέρα της, τόνισε πώς είχε τη δικαιοσύνη μέσα του, κάτι που λείπει από την δημοσιογραφία στις μέρες μας.

«Με συναντάτε στο σπίτι με τα βιβλία μου, τα φαγητά μου, την οικογένειά μου. Αυτό είναι το καταφύγιο μου. Η ιδέα βασίζεται πάνω στα βιβλία, δεν είναι συνταγές που μαζεύω και ξέρω. Είναι συνταγές μέσα σε λογοτεχνικά βιβλία και υπάρχει ιστορία πίσω από αυτά. Η Κρήτη λόγω της φιλοξενίας και των μεγάλων τραπεζιών, άφηνε πάντα συνταγές. Έχω κάποιες συνταγές της γιαγιάς μου που τις κάνω στάνταρ. Έχω την μητέρα μου που είναι τεράστια μαγείρισσα, ανυπέρβλητη και έχω κάνει και τον γιο μου σεφ. Μας αρέσει να μαζευόμαστε, να φτιάχνουμε φαΐ και να μιλάμε με γεμάτα ποτήρια. Η μουσική είναι τεράστια τέχνη και μπορεί να συνδυαστεί με τη μαγειρική», ανέφερε για τη μαγειρική.

Και συνέχισε: «Ο Νίκος ήταν ιδιαίτερος χαρακτήρας και όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερο λείπει. Είχε σχέση με το δίκαιο, με τη δικαιοσύνη και δεν ξέχασε από πού ξεκίνησε. Μπορεί με την οικογένειά του να μην ήταν πάντα δίκαιος, αλλά ήταν με αυτούς που δεν ήξερε. Και αυτό είναι που λείπει από την δημοσιογραφία».