Δημήτρης Αλεξάνδρου: Σχολίασε της συνέντευξη της συντρόφου του, Ιωάννας Τούνη – «Θέλω να κάνουμε παιδί μαζί, δεν φοβάμαι»
Νέα

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Σχολίασε της συνέντευξη της συντρόφου του, Ιωάννας Τούνη – «Θέλω να κάνουμε παιδί μαζί, δεν φοβάμαι»

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Σχολίασε της συνέντευξη της συντρόφου του, Ιωάννας Τούνη – «Θέλω να κάνουμε παιδί μαζί, δεν φοβάμαι»

Το μοντέλο στηρίζει την αγαπημένη του στις δύσκολες στιγμές που περνά με αφορμή την υπόθεση του revenge porn βίντεο που επανήλθε στην επικαιρότητα

Συγκλονιστική ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε η Ιωάννα Τούνη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο σχετικά με το βίντεο που κυκλοφόρησε πριν από περίπου 5 χρόνια, με προσωπικές της στιγμές, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να της δημιουργήσει προβλήματα στην ψυχική της υγεία, τα οποία αντιμετωπίζει μέχρι και σήμερα.

Η Ιωάννα Τούνη μίλησε για την παιδική της ηλικία και για τη σχέση που είχε με τον πατέρα της, τον οποίο χαρακτήρισε «αδιάφορο», τις φοβίες που της έχει προκαλέσει το συγκεκριμένο βίντεο και τις σκέψεις της για το αν θα κάνει κάποια στιγμή παιδιά και τι πρόκειται να αντιμετωπίσουν εξαιτίας του δικού της παρελθόντος, αλλά και τη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Κομμάτια της συνέντευξης παρουσίασε η εκπομπή «Super Κατερίνα», μέλος της οποίας είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα είπε η σύντροφός του.

«Έχουμε μια δύσκολη πορεία που την αντιμετωπίζουμε και οι δύο», είπε αρχικά το μοντέλο και συνέχισε: «Εγώ αυτό που της είπα είναι ότι το πρώτο πράγμα που θέλω είναι ο κόσμος να μάθει αυτήν την Ιωάννα. Ένας άνθρωπος πρέπει να έχει αυτή τη συμπεριφορά, γιατί του έχουν συμβεί αυτά τα πράγματα. Σαν άνθρωποι δεν πρέπει να σκληραίνουμε, πρέπει να δείχνουμε αυτό που είμαστε».

Σε ερώτηση για το αν ο ίδιος φοβάται τι μπορεί να αντιμετωπίσουν τα παιδιά του και για το αν θα ήθελε να αποκτήσουν μαζί παιδιά, απάντησε: «Δεν φοβάμαι τι θα αντιμετωπίσουν τα παιδιά μου στο μέλλον. Θα μιλήσω σαν Δημήτρης. Δεν υπάρχει πετυχημένη συνταγή, υπάρχει αγάπη και θέληση. Δεν φοβάμαι, οταν είσαι εσύ από πάνω και είσα ολοκληρωμένος άνθρωπος, αυτό θα δώσεις και στα παιδιά σου. Εννοείται ότι θέλω να κάνω παιδί με την Ιωάννα».

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε κι εκείνη να σχολιάσει με τη σειρά της. «Εγώ την Ιωάννα δε τη γνωρίζω, ούτε φίλη μου είναι. Ο σημαντικός είναι ο Δημήτρης για εμένα. Ο άνθρωπος που βρίσκεται δίπλα στο θύμα, γιατί είναι το θύμα η Ιωάννα, περνάει πιο δύσκολα από το θύμα. Θέλει πολύ μεγάλη δύναμη και ανδρισμίο. Την αγαπάει και τη στηρίζει και δέχεται πυρά και βολές από τον περίγυρό του γι αυτή τη σχέση. Κάποιοι έχουν απομακρυνθεί από δίπλα του. Της αξίζει ένας άντρας σαν κι εσένα να της δώσει τόση αγάπη», τόνισε και πρόσθεσε:

«Πάμε να βγάλουμε τα θύματα θύτες, μόνο στην Ελλάδα το έχω δει αυτό. Μπράβο σε αυτό το κορίτσι που βρήκε τη δύναμη και το σθένος και το κάνει για να βοηθήσει κι άλλα κορίτσια και να πει μιλήστε και προσέξτε».

Τον λόγο πήρε και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος σχολίασε: «Θέλω να πω κάτι στον Δημήτρη. Όταν ένα κορίτσι μεγαλώνει σε ένα σπίτι που το αντρικό πρότυπο φέρεται έτσι, στη συνέχεια της ζωής της είναι δύσκολη με τους άντρες. Εσύ που είσαι ήρεμος και αγαπησιάρης και γλυκός  πρέπει να είσαι έτσι στη νιοστή για να τη φέρεις στα ίδια της».

Στο τέλος της συζήτησης, οι συνεργάτες του Δημήτρη Αλεξάνδρου του πρότειναν να τον πάνε για το δαχτυλίδι της πρότασης γάμου ή να… ραφτούν για τον γάμο!