Δημήτρης Αργυρόπουλος: “Θα ξαναέκανα τηλεόραση αλλά κάτι πιο εύκολο! Επηρέασε την προσωπική μου ζωή”
Νέα

Δημήτρης Αργυρόπουλος: “Θα ξαναέκανα τηλεόραση αλλά κάτι πιο εύκολο! Επηρέασε την προσωπική μου ζωή”

Δημήτρης Αργυρόπουλος: “Θα ξαναέκανα τηλεόραση αλλά κάτι πιο εύκολο! Επηρέασε την προσωπική μου ζωή”

Mε φόντο τον παγετώνα της Παταγονίας “ανέκρινε” ο Νίκος Κοκλώνης  τον καλεσμένο του Celebrity Travel, τον Δημήτρη Αργυρόπουλο.

Η σχέση του με τη Μαρία Μπακοδήμου

Όταν ο Δημήτρης γνωρίστηκε με τη Μαρία Μπακοδήμου, την πρώην σύζυγό του, ήταν διευθύντρια στο Status και δεν ήταν ακόμα γνωστή.

Τότε ο Φώτης Σεργουλόπουλος που έκανε εκπομπή με την Άννα Δρούζα, η οποία έφυγε, και η Μαρία πήγε για να στηρίξει τον φίλο της και μπήκε στην εκπομπή.

Όπως είπε, έβγαιναν με μεγάλες παρέες και κάποια στιγμή έδεσαν. “Είμαστε οικογένεια”, είπε.

“Δεν ήμουν έτοιμος να γίνω μπαμπάς” ομολόγησε για το ότι απέκτησε παιδί πριν από τα 30.  “Δεν μπορούσα να φανταστώ όλη αυτή την αλλαγή ζωής” τόνισε και δήλωσε “χαζομπαμπάς”.

“Τα παιδιά μου δεν τα νοιάζει ούτε και τώρα που βγαίνω στην τηλεόραση”, αποκάλυψε.

Η τηλεοπτική του καριέρα

“Δεν ήταν κάτι που το επεδίωκα”, είπε για τη συμμετοχή του στο My Style Rocks. “Ήταν ένα ριάλιτι που το έβλεπα, πέθαινα”, είπε την ώρα που πίσω του έπεφτε ένα κομμάτι του παγετώνα!

“Δε με φόβισε καθόλου η κριτική που θα δεχόμουν” είπε.

“Πάντα ήθελα να κάνω το δικό μου, να κάνω μια δουλειά που να μου αρέσει, αλλιώς θα ήμουν μίζερος, γκρινιάρης, θα ήμουν ο χειρότερος υπάλληλος”.

Η περιπέτεια με τα ναρκωτικά

“Δεν ήθελα να το πω για να βγει από μέσα μου. Είμαι πολλά χρόνια σε μια διαδικασία βοήθειας ανθρώπων με εξαρτήσεις και θέλω να το κάνω στο υπόλοιπο της ζωής μου”, δήλωσε για το ότι μίλησε δημόσια για τον εθισμό του.

“Ήμουν με τη Μαρία τότε” αποκάλυψε και ομολόγησε ότι το βασικό πρόβλημα το δημιούργησε στον εαυτό του. “Προφανώς δημιούργησα πολύ μεγάλα θέματα”, είπε.

“Πειρασμοί;” τον ρώτησε ο Νίκος. “Κάθε μέρα”, απάντησε ο Δημήτρης.

Επιστροφή στην τηλεόραση;

Θα ξαναέκανε τηλεόραση;

“Θα ξαναέκανα τηλεόραση αλλά κάτι πιο εύκολο! Ήταν πολύ δύσκολο το γύρισμα (σ.σ. για το My Style Rocks), εξαντλητικό. Επηρέασε και την προσωπική μου ζωή και την επαγγελματική. Δεν περίμενα να κουράζομαι τόσο πολύ. Οπότε θέλω το επόμενο να είναι πιο εύκολο”, ομολόγησε ο Δημήτρης Αργυρόπουλος.

Ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε ότι ο Δημήτρης Αργυρόπουλος είχε έρθει πολύ κοντά στο να κάνει καθημερινή εκπομπή.

“Αν μπορούσα να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα θα ήθελα να με κλωνοποιήσω”, είπε ο Δημήτρης κλείνοντας το πρώτο μέρος του ταξιδιού τους.