Δημήτρης Αρβανίτης: Ποιο πρόσωπο χαρακτήρισε «plus» στην ελληνική τηλεόραση;
Νέα

Δημήτρης Αρβανίτης: Ποιο πρόσωπο χαρακτήρισε «plus» στην ελληνική τηλεόραση;

Δημήτρης Αρβανίτης: Ποιο πρόσωπο χαρακτήρισε «plus» στην ελληνική τηλεόραση;

Ο γνωστός σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι έστειλε ηθοποιό να κάνει μπάνιο γιατί.... μύριζε!

Ο σκηνοθέτης μεγάλων τηλεοπτικών σειρών όπως «Μια στιγμή, δυο ζωές», «Η ζωή της Άλλης», «Κλεμμένα Όνειρα», «Δικαίωση», Δημήτρης Αρβανίτης., μίλησε στην εκπομπή του Open «Αννίτα κοίτα» και είχε πολλά να πει για συμπεριφορές ηθοποιών αλλά και τα νέα τηλεοπτικά πρόσωπα.

«Ένα μεγάλο μέρος των ηθοποιών δεν έχουν καταλάβει ότι είναι λειτούργημα η δουλειά τους, λένε ότι έρχονται να βγάλουν λεφτά και να φύγουν», δηλώνει.

«Σε γύρισμα με τη Θέμιδα Μπαζάκα ο ηθοποιός που έπαιζε μαζί της είχε ξενυχτίσει και μύριζε ολόκληρος τσικνίλα. Τον έστειλα να κάνει μπάνιο» είπε για κάποια από τα περιστατικά που έχει αντιμετωπίσει από ηθοποιούς.

Θεωρεί συνεπέστατη, διαβασμένη και κυρία την Κάτια Δανδουλάκη.

«Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με ένα πολύ χαρούμενο πρόσωπο, τη Μαλέσκου. Κάθισα να τη δω γιατί μου άρεσε μια φωτεινότητα που έχει. Μιλάει εξαιρετικά ελληνικά και έχει έναν τρόπο που θεωρώ ότι είναι ένα plus στην ελληνική τηλεόραση. Πρέπει να μπουν καινούρια πρόσωπα» δήλωσε.

Ο ίδιος δηλώνει ότι «σκυλοβαρέθηκε την τηλεόραση» και ειδικά το καθημερινό σίριαλ.

«Η κόρη μου άργησε να έρθει στο γύρισμα και την απέλυσα και στον γιο μου του είπα την κριτική μου για το βίντεο κλιπ του που δεν μου άρεσε» είπε τέλος για τη σχέση που έχει με τα παιδιά του.