Δημήτρης Γιαννέτος: «Η Μέγκαν Φοξ  είναι τόσο όμορφη που δεν μπορείς να την κοιτάς!»
Νέα

Δημήτρης Γιαννέτος: «Η Μέγκαν Φοξ είναι τόσο όμορφη που δεν μπορείς να την κοιτάς!»

Δημήτρης Γιαννέτος: «Η Μέγκαν Φοξ  είναι τόσο όμορφη που δεν μπορείς να την κοιτάς!»

Ο γνωστός make up artist μίλησε γις τις χολιγουντιανές σταρ που γνωρίζει και επιμελείται

Ο γνωστός make up artist, Δημήτρης Γιαννέτος μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» από το Λος Άντζελες όπου ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια.

«Μόλις γύρισα από την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Μένω στο Λος Άντζελες αλλά η ζωή μου είναι μέσα σε ένα αεροπλάνο. Έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που μετακόμισα στο Λος Άντζελες και κάθε μέρα θυμίζω στον εαυτό μου ότι ζω το όνειρο. Όταν μετακόμισα στην Αμερική δεν μιλούσα καθόλου Αγγλικά. Ήταν δύσκολο γιατί χάνεις ακόμα και το χιούμορ σου».

Ο γνωστός κομμωτής δήλωσε πως οι μεγαλύτεροι σταρ είναι οι πιο απλοί άνθρωποι. Όπως αναφέρει, δεν είναι δύσκολοι στη συνεργασία, απλά οι πιο επιτυχημένοι είναι και απαιτητικοί.

«Όταν ήρθα στην Αμερική, δυο γειτόνισσες που πήγα να κουρέψω με ρωτήσαν “έχεις πάει σε σχολή κομμωτικής;”. Στη Μαρία Μενούνος χρωστάω το ξεκίνημα μου στην Αμερική. Έχουμε τρομερή χημεία με την Μέγκαν Φοξ. Ο κόσμος δεν ξέρει πόσο αστεία είναι… και είναι τόσο όμορφη που δεν μπορείς να την κοιτάς. Η Αμάλ Κλούνεϊ είναι ο άνθρωπος της ζωής μου και τη λατρεύω.

Η σταρ που με εντυπωσίασε είναι η Τζένιφερ Λόπεζ. Όταν τέλειωσα το χτένισμα που της έκανα δεν ήξερα πώς να την αποκαλέσω. Οι βασικοί μου συνεργάτες είναι η Καμίλα Καμπέγιο, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η Σίντι Κρόφορντ, η Αλεσάντρα Αμπρόσιο, η Αντριάνα Λίμα κ.ά.».

Ο ίδιος ανέφερε πως από την Ελλάδα του λείπουν οι γονείς μου, η αδερφή του, οι ανιψιές του, οι φίλοι του και το φαγητό.