Δημήτρης Κουτσούμπας: Η viral ατάκα για τους αραμπάδες και τα καρούλια, το απίστευτο περιστατικό με την κόρη του και η θέση για το σύμφωνο συμβίωσης
Νέα

Δημήτρης Κουτσούμπας: Η viral ατάκα για τους αραμπάδες και τα καρούλια, το απίστευτο περιστατικό με την κόρη του και η θέση για το σύμφωνο συμβίωσης

Δημήτρης Κουτσούμπας: Η viral ατάκα για τους αραμπάδες και τα καρούλια, το απίστευτο περιστατικό με την κόρη του και η θέση για το σύμφωνο συμβίωσης

Μια διαφορετική συνέντευξη από τον γραμματέα του ΚΚΕ

Έναν ιδιαίτερο καλεσμένο είχε το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή της, «Καλύτερα δε γίνεται», η Ναταλία Γερμανού, καθώς φιλοξένησε τον Δημήτρη Κουτσούμπα στο πλατό της και μίλησαν για τα πάντα!

Ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μεταξύ άλλων μίλησε και για την κόρη της και περιέγραψε ένα απίστευτο περιστατικό που της συνέβη.

«Ήταν στο 1ο έτος του πανεπιστημίου και ήταν μαζί με συμφοιτητές της και μοίραζαν φυλλάδια της ΚΝΕ, έξω από το πανεπιστήμιο. Ήταν μια κυρία καλοστεκούμενη, η οποία άρχισε να βρίζει, προφανώς δεν ήταν οπαδός του κόμματος, και έλεγε “σας κοροϊδεύει ο Κουτσούμπας, σας βάζει να μοιράζετε φυλλάδια και αυτός έχει την κόρη του στην Αμερική σε κολλέγια κλπ”. Λέω στην κόρη μου δεν της είπες ότι είσαι εσύ. Δεν της είπε τίποτα», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Γενικότερα στο κόμμα είμαστε αντίθετοι να προβάλλουμε την προσωπική μας ζωή. Ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστή προσωπικότητα, μπορεί να βρίσκεται σε μια σχέση, σε έναν γάμο, ή το παιδί να έχει την οικογένειά του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το παιδί πρέπει να το βγάλεις στην αγορά του πολιτικού μάρκετινγκ και να το διαφημίζεις. Η σύζυγός μου αν θέλει να φωτογραφηθεί μαζί μου δημόσια, θα το κάνει με δική της επιλογή. Αν θέλει να μιλήσει για την ίδια, θα το κάνει και η κόρη μου το ίδιο. Η σύζυγος του Κουτσούμπα δεν είναι η κυρία του κυρίου. Είναι η Τασία, η μαθηματικός, είναι συνδικαλίστρια, είναι πολιτικό πρόσωπο, συμμετέχει στις διαδικασίες, έχει τη δική της προσωπικότητα, τον δικό της χρόνο που διαθέτει για τα κοινά», πρόσθεσε.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας μίλησε για τις επικές φράσεις με τις οποίες έχει αναφερθεί, κατά καιρού, στα υπόλοιπα κόμματα και έχουν γίνει viral!

«Είμαι και της οικογένειας και του χορού και της παρέας», είπε ο γραμματέας του ΚΚΕ και όταν η Ναταλία Γερμανού του ανέφερε ότι έφερε στη Βουλή ένα πιο εξωστρεφές πρόσωπο του κόμματος, απάντησε: «Δεν θα συμφωνήσω απόλυτα. Και πριν από εμένα, με την Αλέκα Παπαρήγα, η οποία είχε απίθανο χιούμορ, το οποίο δεν έδειχναν μάλλον τα κανάλια… Είμαστε οι κομμουνιστές έτσι. Η καλή καρδιά, τα πιστεύω μας, τα ιδανικά μας, βγαίνει και στις προσωπικές σχέσεις. Το χιούμορ και η σάτιρα βγαίνουν αυθόρμητα».

«Όταν έβλεπα τις κοκορομαχίες στη Βουλή, ο οποίος δεν είχε κανένα νόημα επί της ουσίας και γινόταν μόνο για να θεωρήσει ο κόσμος ότι έχουν σοβαρές διαφορές τα μεγάλα κόμματα, εκείνη την ώρα μου ήρθε να βρω αυτό το σουρεάλ ποίημα που λέγαμε στο σχολείο. “Αραμπαδες και καρούλια, ραπανάκια και μαρούλια”, γιατί αυτό ένιωθα και το είπα. Ή το “αυτοί είστε” το εννοούσα και είναι και μια έκφραση που χρησιμοποιώ», πρόσθεσε.

Ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής του ΚΚΕ, ξεκαθάρισε τις τοποθετήσεις του κόμματος αναφορικά με το σύμφωνο συμβίωσης σε ομόφυλα και ετερόφυλα ζευγάρια.

«Δεν καταψηφίσαμε μόνο το σύμφωνο συμβίωσης. Έχουμε καταψηφίσει και το σύμφωνο συμβίωστης και για τα ετερόφυλα ζευγάρια. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Θεωρούμε ότι οι διαπροσωπικές σχέσεις, οι συναισθηματικές, οι ερωτικές, δεν μπορεί να στηρίζονται σε καταναγκαστικά μέτρα, με οικονομικά κριτήρια, ή άλλα κριτήρια περασμένων εποχών», ξεκαθάρισε.