Δημήτρης Λάλος: «Έχω πει πολλά “όχι” στην τηλεόραση»
Νέα

Δημήτρης Λάλος: «Έχω πει πολλά “όχι” στην τηλεόραση»

Δημήτρης Λάλος: «Έχω πει πολλά “όχι” στην τηλεόραση»

Ο «Μαθιός» από τον «Σασμό» μιλά για την απόφασή του να πρωταγωνιστήσει στο σήριαλ του Alpha

Ταγμένος στο θέατρο φαίνεται ότι είναι ο Δημήτρης Λάλος, ο οποίος στο παρελθόν έχει αρνηθεί πολλούς ρόλους στη μικρή οθόνη, ωστόσο αυτή τη φορά αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα, για χάρη του «Σασμού».

Ο «Μαθιός», όπως τον λένε στο ρόλο, μίλησε στην κάμερα του Happy Day για το νέο σήρια του Alpha, το οποίο έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινο. «Είναι ευτύχημα για έναν ηθοποιό να έχει μπροστά του ένα βιβλίο που θα γίνει σειρά. Εγώ διάβαζα το σενάριο παράλληλα με το βιβλίο», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Επιλέγω τους ρόλους που είναι διπολικοί. Έχω πει κάποια “όχι” στην τηλεόραση. Θέλω η τέχνη που υπηρετώ να έχει μια ποιότητα. Τα χρήματα παίζουν τον μεγαλύτερο ρόλο αλλά να κάνεις πράγματα που να συνάδουν με την καλλιτεχνική σου ποιότητα».

Ο Δημήτρης Λάλος έχει μια κόρη 4 ετών και είπε: «Έχουμε μια καταπληκτική σχέση. Δεν θέλω να είμαι από τους πατεράδες που δεν ξέρουν τα γενέθλια και το νούμερο παπουτσιού των παιδιών τους. Προσπαθώ να μεγαλώσω μαζί της. Η σύζυγός μου με καθοδηγεί και με συμβουλεύει στη ζωή».

https://streamable.com/flx0zi