Δημήτρης Μακαλιάς: «Έλεγαν ότι ήμασταν το “πλυντήριο” του Άρη Σοϊλέδη»
Νέα

Δημήτρης Μακαλιάς: «Έλεγαν ότι ήμασταν το “πλυντήριο” του Άρη Σοϊλέδη»

Δημήτρης Μακαλιάς: «Έλεγαν ότι ήμασταν το “πλυντήριο” του Άρη Σοϊλέδη»

Ο ερχομός του δεύτερου παιδιού και το «Ποιος ειναι πρωινιάτικα»

Η οικογένεια του Δημήτρη Μακαλιά και της Αντιγόνης Ψυχράμη μεγαλώνει, καθώς το ζευγάρι περιμένει με ανυπομονησία το δεύτερο παιδί του!

Ο ηθοποιός και συνεργάτης της Μπέττυς Μαγγίρα στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», μίλησε στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη και αναφέρθηκε στον ερχομό του δεύτερου παιδιού, το πρωινό και το Survivor.

«Περιμένουμε με ανυπομονησία το δεύτερο μωράκι. Η Αντιγόνη είναι στον 4ο προς τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Το θέλαμε πάρα πολύ. Ο γιος μας ο Χάρης το έχει πάρει πολύ ζεστά, χαϊδεύει την κοιλίτσα, μιλάει στο μωρό. Η Αντιγόνη πέρασε λίγο δύσκολα στις αρχές, είχε αναγούλες, εμετούς, δεν μπορούσε να φάει καλά. Κουραζόταν πάρα πολύ. Μου έλεγε από καιρό ότι είναι έγκυος αλλά δεν το πίστευα. Ένα βράδυ που γιορτάζαμε την επέτειό μας, μου έκανε δώρο το τεστ εγκυμοσύνης», είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς για το παιδί που έρθει σε λίγους μήνες στον κόσμο» δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Αναφορικά με το «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη θεματολογία του: «Η φετινή σεζόν για μένα είναι από τις πιο ωραίες στιγμές στην τηλεόραση. Περίμενα ότι η Μπέττυ Μαγγίρα είναι εύθυμος άνθρωπος, αλλά δεν περίμενα ότι εμείς οι πέντε θα είμαστε σαν οικογένεια. Αισθάνθηκα ότι αναπνέουμε μαζί. Καλώς εχόντων των πραγμάτων συνεχίζουμε κανονικά την εκπομπή στο Open από τα τέλη Αυγούστου. Γίναμε ένα Survivor Πανόραμα, παίζαμε μόνο Survivor. Είχαμε και την Μαρία Αντωνά, αυτοσατιριζόμασταν και λέγαμε ότι ήμασταν το πλυντήριο του Άρη Σοϊλέδη και τον ξεπλέναμε. Λέγαμε την αλήθεια μας. Ήταν δύσκολο για την Μαρία, ήταν λες και έπρεπε να απολογηθεί η ίδια για τον Άρη Σοϊλέδη».