Δημήτρης Μακαλιάς: «Θα τα σταματούσα όλα για να παίξω στο Maestro για δύο επεισόδια»
Νέα

Δημήτρης Μακαλιάς: «Θα τα σταματούσα όλα για να παίξω στο Maestro για δύο επεισόδια»

Δημήτρης Μακαλιάς: «Θα τα σταματούσα όλα για να παίξω στο Maestro για δύο επεισόδια»

«Πέρασαν 20 χρόνια για να το ξαναπάθω»

Ο Δημήτρης Μακαλιάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Dot Weekend» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα τηλεοπτικά και τις επιθυμίες του.

«Είναι νωρίς ακόμα. Δεν ξέρω ακριβώς τι θέλω γιατί τώρα είμαι πάρα πολύ μουδιασμένος και δεν ξέρω ποια είναι η πραγματική μου ανάγκη για του χρόνου. Τώρα επειδή περνάω τόσο καλά και μου αρέσει αυτό που κάνω, δεν σκέφτομαι το επόμενο βήμα. Μου αρέσει η τηλεόραση που δεν είναι πάρα πολύ ‘χαλαρή’, που έχει στόχο, έχει πρόγραμμα, έχει θέση, έχει άποψη ‘πολιτική’ ως θέμα του να είσαι πολίτης όχι πολιτικά.

Ο Νίκος ο Μουτσινάς είναι μια εκπομπή που παρακολουθώ τα μεσημέρια, βλέπω συνεντεύξεις γιατί μου αρέσει να ανοίγω ‘μικρές χαραμάδες’ σε ανθρώπους που μου αρέσουν και παρακολουθώ και συνδρομητική τηλεόραση, δηλαδή σειρές. Ελληνικά σίριαλ δεν μπορώ να δω γιατί δεν μπορώ να τα ‘ακολουθήσω’. Το Maestro είδα το οποίο ήταν ‘μαζεμένο’, είχε 10 επεισόδια και μου θύμισε και παλιές εποχές. Ίσως από το ‘Παρά πέντε’ να είχα αυτή την ανάγκη κάθε εβδομάδα να περιμένω το επόμενο επεισόδιο. Πέρασαν 20 χρόνια για να το ξαναπάθω», ανέφερε ο ηθοποιός.

Σχετικά με το τι θα ήθελε να κάνει τηλεοπτικά, είπε: «Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω ένα μεγάλο τηλεοπτικό σόου που δεν υπάρχει πέρα από το ‘J2US’. Να έχουμε κάθε εβδομάδα ένα ραντεβού, να έχουμε μία Ρούλα Κορομηλά σε όλα τα κανάλια. Θα ήθελα να υπάρχουν show, μου λείπουν. Από την άλλη λατρεύω να παίζω σε μια σειρά μυθοπλασίας. Δηλαδή αν μου έλεγες να παίξω στο Μaestro θα τα σταματούσα όλα για να πάω να παίξω στο Maestro σε δύο επεισόδια. Το λατρεύω κι αυτό. Όλα έχουν κάτι διαφορετικό».