Δημήτρης Μαρέδης: Ποιος είναι ο δημοσιογράφος που από αγαπημένος των «Ράδιο Αρβύλα» θα βρεθεί στο πλευρό της Ζήνας Κουτσελίνη;
Νέα

Δημήτρης Μαρέδης: Ποιος είναι ο δημοσιογράφος που από αγαπημένος των «Ράδιο Αρβύλα» θα βρεθεί στο πλευρό της Ζήνας Κουτσελίνη;

Δημήτρης Μαρέδης: Ποιος είναι ο δημοσιογράφος που από αγαπημένος των «Ράδιο Αρβύλα» θα βρεθεί στο πλευρό της Ζήνας Κουτσελίνη;

Εάν αναρωτιέστε από πού γνωρίζετε αυτό το όνομα

Η Ζήνα Κουτσελίνη έκανε την έκπληξη ανακοινώνοντας ότι οι «Αλήθειες» της επιστρέφουν και μάλιστα ανανεωμένες ως προς τα πρόσωπα.

Η εξαιρετικά έμπειρη στα τηλεοπτικά παρουσιάστρια έκανε μια κίνηση ματ εντάσσοντας στην ομάδα της ένα πρόσωπο από τα περιφερειακά media που όμως χαίρει μεγάλης αναγνώρισης.

Ο λόγος για τον παρουσιαστή του Astra TV, της θεσσαλικής τηλεόρασης, Δημήτρη Μαρέδη.

Το Who-is-who του Δημήτρη Μαρέδη

Ο δημοσιογράφος και επιχειρηματίας  μόνο τυχαίος δεν είναι στον χώρο των media.

Εκτός από παρουσιαστής εδώ και 21 συναπτά έτη, διατηρεί το δικό του Media Group με ένα ενημερωτικό site το οποίο μάλιστα βραβεύτηκε στα Regional Media Awards.

Παρουσίαζε καθημερινά την ενημερωτική εκπομπή «Παράθυρο στη Θεσσαλία».

Είναι ιδιοκτήτης του Ομίλου εταιρειών DPM Hellas, μεταξύ των οποίων και η εταιρεία εκτυπώσεων HellasPrint ενώ είναι εκδότης του περιοδικού YES!.

Έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και συνεχίζει τις σπουδές του στη Νομική στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Διδάσκει Δημοσιογραφία σε ιδιωτική σχολή και παράλληλα είναι Life and business coach πολλών εταιρειών και προσωπικοτήτων.

Έχει εργαστεί στους τηλεοπτικούς σταθμούς TRT, ALPHA, ASTRA, στις εφημερίδες ESPRESSO, ΠΡΩΤΗ, ΤΗESSALIKI PRESS, στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Ράδιο ΒΕΡΑ, ASTRA FM, TOP FM, Dolce Radio, Βόλος 9,86 κ.α.

Είναι μέλος της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας, της Ένωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου και του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδας.

Το 2016 κυκλοφόρησε το πρώτο του αστυνομικό μυθιστόρημα με τίτλο «Το έπαθλο».

Πώς αποχαιρέτησε το κοινό του;

Ο ίδιος, έκανε μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση αποχαιρετώντας το κοινό του στη Θεσσαλία.

«Μετά από 21 χρόνια στην περιφερειακή τηλεόραση, περνάω το κατώφλι του Star για την επόμενη τηλεοπτική περίοδο. Θα τα λέμε καθημερινά στις 12.00 με 14.00 στις «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Με αλήθειες μικρές και μεγάλες, αποκαλύπτοντας ιστορίες πίσω από κλειστές πόρτες, καλά κρυμμένα μυστικά, που μέχρι τώρα παρέμεναν στο σκοτάδι, αλλά και ανθρώπινες εξομολογήσεις, που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Στο επίκεντρο της εκπομπής βρίσκονται πάντα οι αξίες της ζωής. Αυτές που προσπαθώ να υπηρετώ όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν φεύγω από τη Θεσσαλία όμως. Παίρνω τη Θεσσαλία μαζί μου, μέχρι να γυρίσω ξανά σε αυτήν. Σας ευχαριστώ όλους για όσα όμορφα ζήσαμε μαζί. Συνεχίζουμε όπως εμείς ξέρουμε, να μιλάμε πάντα με ειλικρίνεια».

Στις 30 Ιουλίου είχε ήδη ανακοινώσει ότι φεύγει από τον Astra.

«Μετά από 16 χρόνια, ολοκλήρωσα τον κύκλο μου στον τηλεοπτικό σταθμό Astra.

Στο σπίτι μου, όπως συχνά το αποκαλώ, καθώς έχω περάσει εκεί σχεδόν το μισό κομμάτι της ζωής μου.

Όλα αυτά τα χρόνια εκπαιδεύτηκα, δοκιμάστηκα, έκανα εκείνο που νόμιζα  σωστό, δικαιώθηκα, πέτυχα και απέτυχα» έγραψε μεταξύ άλλων.

Ο γάμος με την ωραία Λαρισαία

Ο Δημήτρης Μαρέδης δεν είναι μόνος.

Το 2019 παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, τη Λαρισαία Χριστίνα Γκερλιώτη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @christine.gk89

Ο γάμος τους έγινε στη Λάρισα και  το γλέντι στον Βόλο.

Ο Δημήτρης Μαρέδης και οι «Ράδιο Αρβύλα»

Ακόμα κι αν δεν έχετε ιδέα από τα περιφερειακά κανάλια ή δεν σας λέει τίποτα το όνομα «Δημήτρης Μαρέδης», δεν υπάρχει περίπτωση να μην θυμάστε ότι υπήρξε ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα των «Ράδιο Αρβύλα» πριν από μερικά χρόνια.

Ο ίδιος ο Αντώνης Κανάκης το είχε πει στον αέρα της εκπομπής καθώς θεώρησε αξιοθαύμαστη την υπομονή και το κουράγιο του παρουσιαστή με όσα άκουγε από τους συντοπίτες του στον αέρα της τότε εκπομπής του, «Πες το στον Astra».

Τα βιντεάκια που κυκλοφορούν στο Youtube είναι αρκούντως απολαυστικά και θα σας θυμίσουν από πού γνωρίζετε τον Δημήτρη Μαρέδη…