Δημήτρης Ουγγαρέζος για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Όσο θα φιλοξενείται θα την κράζω”
Νέα

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Όσο θα φιλοξενείται θα την κράζω”

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Όσο θα φιλοξενείται θα την κράζω”

Η κόντρα καλά κρατεί

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε για όλα την Κυριακή στην Τατιάνα Στεφανίδου και μεταξύ άλλων είχε να στείλει και ένα μήνυμα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

“Δόξα τω Θεώ, έχω φίλους με σπίτια στην Αράχωβα, όπως είπε και ο Ουγγαρέζος. Γιατί να το κρύψουμε; Δηλαδή εσύ πληρώνεις τον ΕΝΦΙΑ;” ήταν το καρφί της.

“Εγώ θα παραδεχτώ τη Σπυροπούλου άμα πληρώσει εκείνη τον ΕΝΦΙΑ για ένα σπίτι στο οποίο θα φιλοξενεί εκείνη τους φίλους της. Τότε θα βγω δημόσια και θα την παραδεχτώ. Όσο θα φιλοξενείται θα την κράζω” της απάντησε ο Δημήτρης από “Το Πρωινό”.

“Κι εμάς μας καλούν στα σπίτια”, του είπε ο Άρης Καβατζίκης για να κάνει τον συνήγορο του διαβόλου.

“Τη φτύνουν και νομίζει ότι βρέχει” είπε λίγο παρακάτω ο Δημήτρης αναφερόμενος στο γεγονός ότι ακόμα και η Τατιάνα Στεφανίδου την “τρόλαρε” για το θέμα της σχέσης της με τον περιβόητο “Γιάννη”.

“Την τρολάρει η Στεφανίδου και νομίζει ότι της κάνουν πλάκα”, είπε ο δημοσιογράφος.

Η Φαίη Σκορδά προσπάθησε να τη δικαιολογήσει, ομολόγησε όμως και η ίδια ότι υπάρχει ένα πρόβλημα:

“Χαίρεσαι να τη βλέπεις. Έβγαζε μια αφέλεια ωραία που είχε πλάκα στο My Style Rocks. Ξέρετε τι παθαίνω; Επειδή θυμάμαι κάποια μηνύματα που μου είχε στείλει, περιστατικά από ανθρώπους που είχαν συνεργαστεί μαζί της, έρχεται αυτό που το βλέπω και γελάω (σ.σ. η συνέντευξη στην Τατιάνα) και μετά  θυμάμαι αυτά που έχουν γίνει και λέω είναι δυνατόν να είναι το ίδιο πρόσωπο;”

Ο Δημήτρης όμως πήγε το θέμα λίγο παραπέρα, προσπαθώντας να δικαιολογήσει το ποιος δημιούργησε την “αλαζονεία” στην Κωνσταντίνα.

Απευθυνόμενος στον Άρη Καβατζίκη, του είπε: “Εσείς και το λέω κατ’ ευφημισμό κι εσύ μέσα, της βάλατε αέρα στα μυαλά και φτάσαμε σε αυτά τα επίπεδα. Που πήγαιναν όλοι και της έλεγαν πόσο ταλαντούχα είσαι. Μενεγάκη, όλοι της λέγανε πόσο καλή είναι!”.

Φυσικά ο Άρης διαμαρτυρήθηκε έντονα, η Φαίη προσπαθούσε μάταια να συγκρατήσει τον Δημήτρη ενώ η Αφροδίτη Γραμμέλη του είπε την εξαιρετική ατάκα: “Εγώ δεν έχω κολακέψει άνθρωπο στη ζωή μου!”