Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η επιστροφή στο “Πρωινό” μετά τον θάνατο του πατέρα του
Νέα

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η επιστροφή στο “Πρωινό” μετά τον θάνατο του πατέρα του

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η επιστροφή στο “Πρωινό” μετά τον θάνατο του πατέρα του

Επέστρεψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο “Πρωινό” το πρωί της Δευτέρας. Ο παρουσιαστής που την περασμένη εβδομάδα έχασε τον πατέρα του, βρέθηκε και πάλι στο πλατό με τους συνεργάτες του να δείχνουν την αγάπη και τη συμπαράστασή τους. “Καλημέρα σας, είμαστε εδώ. Μου λείψατε” είπε ανοίγοντας το “Μέχρι να έρθει η Φαίη”. “Ο ένας δίνει δύναμη στον άλλον και αυτό είναι το πιο σημαντικό γι’ αυτούς που μένουν και είναι εδώ…” ανέφερε στη συνέχεια.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Φαίη Σκορδά μπήκε στο πλάνο πριν καλά, καλά ξεκινήσει η στήλη του Δημήτρη Ουγγαρέζου για να του χαρίσει μια αγκαλιά. Όσο ο Δημήτρης έδινε το ρεπορτάζ και τις ειδήσεις της ημέρας, η Φαίη μπαινόβγαινε στο πλάνο για να τον φροντίσει. Στο τέλος, η Αφροδίτη Γραμμέλη, ο Άρης Καβατζίκης, ο Βασίλης Καλλίδης και φυσικά η Φαίη Σκορδά έσπευσαν να πάρουν τον συνάδελφό τους μια μεγάλη αγκαλιά.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Θυμίζουμε πώς την περασμένη Τρίτη, η Φαίη Σκορδά ανακοίνωνε στην έναρξη της εκπομπής πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έλλειπε από το πάνελ, καθώς λίγες ώρες νωρίτερα ο πατέρας του έφευγε από τη ζωή.

Η κηδεία του πατέρα του έγινε το πρωί της περασμένης Τετάρτης. Φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες του Δημήτρη Ουγγαρέζου έσπευσαν να του συμπαρασταθούν στο κοιμητήριο Φαλήρου. Από το πλευρό του δεν έλειψε στιγμή η σύντροφός του, Ιλένια και ο πατέρας της Ρόμπερτ Ουίλιαμς, αλλά και η Μαίρη Συνατσάκη, η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Χρήστος Νέζος και ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, Τζόρτζης Ποφάντης.