Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ο Τούρκος χάκερ μου, οι υπογραφές της Σπυροπούλου και ο πρωτοκλασάτος παρουσιαστής που δεν κερνάει ούτε… κουλούρι»
Νέα

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ο Τούρκος χάκερ μου, οι υπογραφές της Σπυροπούλου και ο πρωτοκλασάτος παρουσιαστής που δεν κερνάει ούτε… κουλούρι»

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ο Τούρκος χάκερ μου, οι υπογραφές της Σπυροπούλου και ο πρωτοκλασάτος παρουσιαστής που δεν κερνάει ούτε… κουλούρι»

Για τους χαμένους, μεγάλους σταρ που πέρασαν από την Ελλάδα και τους νεότερους του «σήμερα» μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο μπλογκ του Fake News που φιλοξενείται στο okmag.gr.

«Δεν υπάρχουν σταρζ» πια αναφέρει ο δημοσιογράφος αφού το πληθωρικό star quality των ανθρώπων που μεσουράνησαν πριν από δεκαετίες θάφτηκε μαζί τους.

Πλέον, οι celebrities της ελληνικής showbiz στράφηκαν στην ταπεινότητα και την άμεση επαφή με τον κόσμο. Από «θεοί», έγιναν θνητοί και άφησαν πίσω τους τα μεγαλεία εκείνων των εποχών.

Περνώντας στην επικαιρότητα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σχολίασε τα πάντα. Τις υπογραφές της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με την Acun Medya, την επανασύνδεση Ηλιάνας Παπαγεωργίου με Snik αλλά και τον θρίαμβο του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Πάρτε μία γεύση παρακάτω:

Σόουπιτς, χωρίς Αστέρια

Δεν υπάρχουν σταρζ, αδέλφια μου και πολύ βαριά το παίρνω. Λόγω του ραδιοφώνου τσεκάρουμε καθημερινά τι έγινε «Σαν Σήμερα». Σαν την εβδομάδα που μας πέρασε, λοιπόν, είχε φύγει απ’ τη ζωή η Αλίκη Βουγιουκλάκη και γεννήθηκε ο Νίκος Γκάλης. Μέσα απ’ τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου και του Τόλη Βοσκόπουλου πήραν δε και όσοι δεν τον έζησαν γεύση από μια λάμψη που κάλυπτε ακόμη και το ίδιο το ταλέντο του ανδρός αποτελώντας το βασικό συστατικό αυτού που στο χωριό μου, αποκαλούμε «σταρκουόλιτι».

Τώρα, βάλτε με το νου σας… Φωτογραφία να υπογράφει η Κωσταντίνα Σπυροπούλου:

Χωρίς να θέλω να προσβάλλω τον κο Μητσάη Νάσα, μόνο η Κοακόλα στο τραπέζι έχει το σταρκουόλιτι που σας περιγράφω. Τα ξαναβρίσκει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον Σνίκαρο και σκέφτεσαι να φας κανά καρπούζι, γιατί το έχεις παρακάνει με το φαγητό και πρέπει να κάνεις λίγο «κράτει» πριν ξεκινήσει η άδεια και πέσεις με τα μούτρα. Ποια μεταγραφή και ποιος παρουσιαστής; Ποιος αθλητής και ποιος πολιτικός; Προσέξτε, δεν μιλάω για ταλέντο, ή επιδόσεις στο αντικείμενό του. Αναφέρομαι αποκλειστικά στη λάμψη που αναβλύζει κάποιος δημόσια και ιδιωτικά, ώστε, όταν τον αντικρίσεις να σου «κοπούν τα γάλατα».

Αν εξαιρέσεις μια «Ελένη», τον Πρωθυπουργό της χώρας (τον εκάστοτε), λόγω αξιώματος και τον Νίκο Γκάλη, νομίζω δεν υπάρχει κάτι άλλο… Όχι επειδή δεν υπάρχουν άνθρωποι που θαυμάζουμε στην «σκοροφαγωμένη» μας, Δημόσια Σφαίρα, αλλά… Είτε με δική τους συγκατάθεση, είτε γιατί το παραχώρησαν στα Social Media σαν ρούχο που δεν τους κάνει πια και το δίνουν να το χαρεί ο μικρότερος αδελφός, δεν «αστράφτουν» πλέον.

Ναι, θα ψαρώσεις με τον Αντετοκούνμπο που πέτυχε αυτό που κανένας Έλληνας δεν κατάφερε ως τώρα, όμως, το ήθος, το ύφος και η παιδεία του ανδρός δεν θα σ’ αφήσει να «προσκυνήσεις», αν τον δεις από κοντά. Μόνος του θα σε σηκώσει να μην κάνεις βλακείες και θα σου πει να βγείτε φωτογραφία. Έτσι και η Ναταλία, η Φαίη, η Ζέτα, ο Σάκης, η Άννα και η Δέσποινα επέλεξαν τον δρόμο της οικειότητας με τον κόσμο ανταλλάσσοντάς τον με το απρόσιτο ρούχο μιας άλλης εποχής που τους είναι «στενό» πια.

Διαβάστε ολόκληρο το μπλογκ του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο okmag.gr.