Δημήτρης Ουγγαρέζος: Όλα τα σενάρια για το τηλεοπτικό του μέλλον – Μένει ή φεύγει από τον ΑΝΤ1;
Νέα

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Όλα τα σενάρια για το τηλεοπτικό του μέλλον – Μένει ή φεύγει από τον ΑΝΤ1;

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Όλα τα σενάρια για το τηλεοπτικό του μέλλον – Μένει ή φεύγει από τον ΑΝΤ1;

Ποιοι τον διεκδικούν;

Η μεταγραφική σεζόν άνοιξε αφού η τρέχουσα τηλεοπτική οδεύει προς τη λήξη της και όπως είναι φυσικό πολλά πρόσωπα ετοιμάζονται να αλλάξουν τηλεοπτική στέγη ή να ανανεώσουν στην ήδη υπάρχουσα.

Ένα από τα πρόσωπα που συζητιέται αυτές τις μέρες είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Από τους πιο σταθερούς συνεργάτες του «Πρωινού» (από το 2018) και ειδικά της Φαίης Σκορδά, φαίνεται ότι ετοιμάζεται να κάνει νέο βήμα στην τηλεοπτική του καριέρα.

Όπως θα ακούσετε στο ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στο «Έλα Χαμογέλα» ο ίδιος έχει επικοινωνήσει στους παρουσιαστές της εκπομπής ότι δεν θέλει του χρόνου να βρίσκεται στο πάνελ του «Πρωινού» ενώ από τον ΑΝΤ1  ζήτησε να μην ενεργοποιηθεί ο όρος +1 του συμβολαίου του.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα μπορέσει να κάνει συζητήσεις με άλλα κανάλια εφόσον τελικά ο ΑΝΤ1 δεν ενεργοποιήσει αυτόν τον όρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχει μία δυσαρέσκεια από μεριάς του διότι δεν αξιοποιήθηκε από το κανάλι σε άλλα ψυχαγωγικά projects πέρα από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 παρόλα αυτά διατηρεί άριστη σχέση τόσο με τη Φαίη Σκορδά όσο και με τον Γιώργο Λιάγκα.

Πολλά είναι τα «στρατόπεδα» που τον διεκδικούν και αφορούν εκπομπές που δεν παίζουν ή δεν θα παίζουν απέναντι στο «Πρωινό». Το ένα είναι η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha -εάν και εφόσον ο Κώστας  Τσουρός αποχωρίσει. H σχέση του Δημήτρη με τη Ναταλία είναι πολύ καλή και η χημεία τους δεδομένη.

Το δεύτερο είναι αυτό της Ελένης Μενεγάκη στο Mega όπου ο παρουσιαστής θα μπορούσε να έχει μία θέση.

Από την άλλη, υπάρχει το σενάριο να τον δούμε ακόμα και στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Znews, δεν έχει γίνει κάποια πρόταση -ακόμα- στον Δημήτρη Ουγγαρέζο ώστε να απαντήσει αρνητικά ή θετικά σε αυτήν. Θα πρέπει άλλωστε πρώτα να αποδεσμευτεί επίσημα από τον ΑΝΤ1 ώστε να διαπραγματευτεί για το τηλεοπτικό του μέλλον.

https://streamable.com/a0nbyy