Δημήτρης Ουγγαρέζος: Το αιχμηρό του σχόλιο για τους… «ξεχασμένους» πανελίστες!
Νέα

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Το αιχμηρό του σχόλιο για τους… «ξεχασμένους» πανελίστες!

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Το αιχμηρό του σχόλιο για τους… «ξεχασμένους» πανελίστες!

Όσα έγραψε στο okmag.gr για την «έλλειψη μέτρου στην ελληνική τηλεόραση»

Για άλλη μια φορά «έκοψε και έραψε» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο μπλογκ του στο okmag,gr

Με τίτλο «Η έλλειψη μέτρου στην ελληνική τηλεόραση και οι ξεχασμένοι πανελίστες», ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο στις εκπομπές που δεν έκαναν ουσιαστική ανανέωση στο προφίλ και το περιεχόμενό τους.

Γράφει συγκεκριμένα:

«Άλλοι, λοιπόν, άλλαξαν τίτλο και κάποιοι αντάλλαξαν συντακτικές ομάδες (ο Βασίλης Γρηγορόπουλος και η Δήμητρα Παλούδη που παραιτήθηκαν απ’ το Love It ένα μήνα πριν από το τέλος της σεζόν διαπρέπουν ως αρχισυντάκτες στο «Mega Καλημέρα» και το «Πάμε Δανάη», αντίστοιχα). Υπήρχαν όμως, αυτοί που άλλαξαν απλά, τραπέζι πάνελ, ενώ οι πιο τολμηροί, παρουσιαστή -μην πω γι’ αυτούς που τον έφεραν μεταγραφή απ’ το εξωτερικό.

Όλοι όμως, με εξαίρεση την Σταματίνα Τσιμτσιλή άλλαξαν, ή ανανέωσαν την ομάδα της εκπομπής μπροστά απ’ τις κάμερες. Υπήρχαν βέβαια και οι περιπτώσεις που τα πάνελ έφυγαν τρέχοντας σα να τα κυνηγούν οι Γερμανοί -φήμες λένε, ότι ως και τραπέζια που είχαν ροδάκια αυτο-τσούλησαν κι εκείνα, εγκαταλείποντας τις άτυχες στατικές ροτόντες στη φετινή μοίρα τους. Όπου ακούτε αυτή τη σεζόν παρουσιάστριες να μιλούν απαξιωτικά, ή να κάνουν “πλακίτσα” για τους περσινούς συνεργάτες τους, ε, σ’ αυτούς αναφέρομαι.

Η κατάσταση αυτή, λοιπόν, ξέθαψε και τον τελευταίο ξεχασμένο πανελίστα δεκαετίας που επέστρεψε να πάρει το αίμα του, πίσω, αδέλφια μου. Στην ΕΣΣΔ κανείς δεν πείνασε που λέει και η Τζούλια Νόβα.

Πώς αλλιώς, άλλωστε θα επανδρώνονταν 16 ψυχαγωγικές εκπομπές (ξέρω, είχα μετρήσει 14, πριν δύο εβδομάδες, αλλά αυτές εξακολουθούν να «αυγατίζουν» πιο πολύ κι από μούφα επαγγέλματα σε ριάλιτυ – “φίτνες ινφλουένσερ”, το τελευταίο “διαμαντάκι” του Πάτσελο). Με 3 ανθρώπους να χρειάζονται ανά εκπομπή, τουλάχιστον, μιλάμε για γύρω στα 50 άτομα… Αναστήθηκαν και τα δέντρα δηλαδή, μακιγιαρίστηκαν και “καλωδιώθηκαν”» αναφέρει και προσθέτει:

«Καθένας μας, αξίζει δεύτερες ευκαιρίες και σίγουρα δεν πέφτει λόγος σ’ εμένα να τις εγκρίνω. Όμως, δεν μπορώ να παραγνωρίσω την έλλειψη μέτρου για άλλη μια φορά στην ελληνική τηλεόραση. Πάρε τον παλιό που ξέρει τις “κακοτοπιές”, αλλά μην τον επιλέγεις μόνο και μόνο για να έχεις ένα άγχος λιγότερο. Διάλεξε μαζί του και νέα παιδιά με όρεξη για δουλειά (ξέρετε πόσα υπάρχουν ολοκληρώνοντας τις σπουδές τους ή κύκλους σεμιναρίων;)

Χρησιμοποίησε, λοιπόν, τον παλαίμαχο πανελίστα για να δείξει το δρόμο και στο «νέο αίμα» παρουσιαστών που θα έχεις τη μαγκιά να αναδείξεις -όχι μόνο να βγάλει το απωθημένο του που δεν τα κατάφερε την πρώτη, τη δεύτερη, ή την πέμπτη φορά.

Διαφορετικά, απλά «ξυπνώντας» πανελίστες απ’ την χειμερία νάρκη που τους επέβαλε τηλεοπτικά ο κόσμος αυτό που θα παρουσιάσεις στην εκπομπή σου είναι περισσότερο αναπαλαίωση, παρά ανακαίνιση…».

Διαβάστε ολόκληρο το μπλογκ του στο okmag.gr