O Δημήτρης Σκαρμούτσος μίλησε στο Dot. και όπως αποκάλυψε στη διάρκεια της καραντίνας περιόρισε πολύ κρέας και ανέβηκε στον διάδρομο με αποτέλεσμα να “ξεφουσκώσει” όπως είπε.

“Έτρωγα κρέας δυο φορές τη μέρα, εφτά μέρες την εβδομάδα” είπε.

Εξήγησε ότι στην καραντίνα μαγείρευε γιατί δεν είχε κάτι άλλο να κάνει και για να κάνει τη χάρη στον γιο του, Αλέξανδρο.

Μίλησε όμως για τον μεγάλο του γιο, 18 ετών που είναι φοιτητής: “Μου βγάζει το λάδι. Ενώ κάνει συνέχεια παγαποντιές δεν μπορείς να του θυμώσεις γιατί έχει αυτό το ωραίο πρόσωπο που σου λέει αμέσως συγγνώμη. Έχει βρει το κουμπί μου”.

Όπως εξήγησε δεν ήθελε να μείνει με τον πατέρα του παρόλο που ο σεφ το περίμενε πώς και πώς στην καραντίνα.

“Κατά βάθος είμαι πάρα πολύ παραδοσιακός και συντηρητικός μπαμπάς. Εγώ μεγάλωνα και έλεγα ότι θα είμαι ο πιο φρικ μπαμπάς. Πιο συντηρητικούρα από μένα δε θα βρεις. Τσεκάρω πού είναι ο γιος μου μέσω της κάρτας του. Είναι το καινούριο μου χόμπι. Ο γιος μου έχει κρατήσει το επίθετο της μαμάς του. Έτσι το κάναμε τότε. Το κάνουν πολύ στην Αμερική. Και ο Αλέξανδρος έχει και τα δύο” είπε.

“Ήμουν φτωχαδάκι πριν κάνω τηλεόραση” ομολόγησε. “Ήμουν οκ αλλά η τηλεόραση μου έδωσε άλλα πράγματα”.

Μίλησε και για το ΜasterChef: “Όταν το είχαμε ξεκινήσει, τα πράγματα ήταν πολύ πιο ρομαντικά από ό,τι τώρα. Ήταν και το κανάλι, το Mega. Οι άνθρωποι πίσω από τις κάμερες -γιατί εμείς που είμαστε μπροστά είμαστε τίποτα- ήταν αντικειμενικοί, ήθελαν να βγει μια ωραία εκπομπή. Τώρα έχει μεταλλαχτεί. Κατανοώ ότι οι ανάγκες του κόσμου. Στεναχωριέμαι γιατί ήταν ένα άλλο πράγμα. Δεν καλλιεργούσαμε καβγάδες”.

https://streamable.com/2tp8ri