Δημήτρης Σκουλός: «Εάν δεν ήμουν “ψυχρός επαγγελματίας” θα είχα αποτύχει ως φωτογράφος»
Νέα

Δημήτρης Σκουλός: «Εάν δεν ήμουν “ψυχρός επαγγελματίας” θα είχα αποτύχει ως φωτογράφος»

Δημήτρης Σκουλός: «Εάν δεν ήμουν “ψυχρός επαγγελματίας” θα είχα αποτύχει ως φωτογράφος»

Όσα είπε στο «Τηλέραμα» και για τον νικητή του φετινού GNTM

Στο «Τηλέραμα» έδωσε συνέντευξη ο Δημήτρης Σκουλός, ο ένας από τους 4 κριτές του GNTM και φωτογράφος.

Μίλησε για τους φετινούς παίκτες του ριάλιτι, τους παλιότερους αλλά και τι είδους κριτής είναι, ενώ έδωσε από έναν χαρακτηρισμό για κάθε κριτή του GNTM.

«Υπάρχουν παιδιά που, ενώ στην αρχή ήμουν διστακτικός για εκείνα, στη συνέχεια έβγαλαν τέτοια ψυχή και πάθος που με εντυπωσίασα. Ενώ υπάρχουν και άλλα, που ενώ είχαν αυτό που λέμε model material, ξεφούσκωσαν. Επειδή το είχαν δεδομένο; Επειδή βαρέθηκαν; Δεν γνωρίζω. Η Ειρήνη Καζαριάν, π.χ., ως τη μέση της σεζόν δεν πίστευα πως θα προχωρήσει, γιατί δεν είχε δείξει και πολλή θέληση. Μετά όμως όχι μόνο πήρε φόρα, αλλά κέρδισε κιόλας. Από τη φετινή σεζόν, όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορώ να σας πω ονόματα, γιατί είναι ένα σόου εν ενεργεία» αναφέρει.

Μπορεί φέτος να είναι αγόρι ο νικητής;

Τίποτα δεν αποκλείεται. Οι τελευταίες σεζόν άλλωστε έχουν υπάρξει πολύ ανατρεπτικές. Πόσο μάλλον η φετινή.

Ο χαρακτήρας κάθε μοντέλου σάς επηρεάζει;

Δεν έχουμε ιδέα τι γίνεται στο σπίτι των παιδιών, ούτε η παραγωγή μάς λέει κάτι. Ό,τι γίνεται το βλέπουμε μαζί με εσάς στην τηλεόραση. Σε κάθε περίπτωση, όμως, δεν με νοιάζει τι γίνεται εκεί. Είμαι τόσα χρόνια επαγγελματίας, που αλίμονο αν άφηνα τα νεύρα και τις ανασφάλειες του καθενός (ή και τα δικά μου) να με επηρεάσουν. Αν είμαι π.χ. στενοχωρημένος, δεν το έχω δείξει ποτέ στη δουλειά. Εάν δεν ήμουν «ψυχρός επαγγελματίας» θα είχα αποτύχει ως φωτογράφος.

Τη μία είστε αυστηρός, την άλλη πιο ήπιος. Τι είδους κριτής πιστεύετε πως είστε τελικά;

Δίκαιος! Δεν μπορώ να με κατατάξω αλλού. Δεν είμαι ούτε«επίτηδες» αυστηρός, ούτε «επίτηδες» γλυκός. Δεν προσποιούμαι. Προσπαθώ να είμαι δίκαιος, ανάλογα με την εικόνα που βλέπω κάθε φορά μπροστά μου. Εν ολίγοις, αν δω κάτι που στα δικά μου μάτια φαντάζει λάθος,θα πω ευθέως τη γνώμη μου, γιατί πολύ απλά αυτή είναι η δουλειά μου εκεί.

Ένα χαρακτηριστικό για κάθε κριτή;

Βίκυ: κομψότητα. Άγγελος: ευγένεια. Ζεν: τρέλα!

Το σόου έχει δεχτεί παλιότερα κριτική, κυρίως για το πώς διαχειρίζεται τα σώματα…

Σόου μόδας είναι. Θα δείξουμε ρούχα, μαγιό, κορμιά. Ένα μοντέλο τι πρέπει να έχει; Ωραίο δέρμα, ωραίο σώμα, ωραία μάτια, ωραία μαλλιά… Αυτά θα δείξουμε. Αν ανοίξετε ένα περιοδικό, τα ίδια δεν βλέπετε; Εκεί, γιατί δεν «κράζουν» αλλά το κάνουν σε εμάς;