Δημήτρης Σκουλός: «Είναι μία κούκλα, κορμάρα, ποζάρει συγκλονιστικά»
Νέα

Δημήτρης Σκουλός: «Είναι μία κούκλα, κορμάρα, ποζάρει συγκλονιστικά»

Δημήτρης Σκουλός: «Είναι μία κούκλα, κορμάρα, ποζάρει συγκλονιστικά»

Όσα είπε για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, το νέο κύκλο του GNTM και το δεύτερο μωράκι που έρχεται

Στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και στην Τζώρτζια Γεωργίου μίλησε ο Δημήτρης Σκουλός, τόσο για το GNTM, όσο και για το μωράκι που περιμένει.

«Η πρώτη εβδομάδα των οντισιόν ήταν κουραστική. Είδαμε πάρα πολλά παιδιά. Είχαμε ακούσει ότι οι συμμετοχές είχαν σπάσει κάθε ρεκόρ, το είδαμε κιόλας.Θα ακουστεί γραφικό αλλά είναι αλήθεια, κάθε χρόνο ανεβαίνουμε επίπεδο. Φέτος θα μπορείτε να πείτε για πολλά παιδιά “Αυτοί είναι οι νικητές”. Τα παιδιά είναι πολύ διαβασμένα και έχουν δει όλα τα επεισόδια του GNTM», αποκάλυψε.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως: «Για τα τατουάζ που είναι σε σωστό σημείο και έχουν κάτι να πουν δεν έχω πρόβλημα. Τα τατουάζ “καλτσοδέτα” που έρχονταν συνέχεια δεν είναι πολύ κομψά».

Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο νέο μέλος της κριτικής επιτροπής του GNTM, την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, για την οποία μίλησε με τα καλύτερα λόγια: «Με την Ισμήνη δουλεύουμε μαζί πάρα πολλά χρόνια. Είναι μία κούκλα, κορμάρα,1,80 ύψος. Ποζάρει συγκλονιστικά,”γράφει” τέλεια. Τι άλλο θέλεις από ένα μοντέλο; Είναι τόσο καλό πλάσμα, με τόσο καλή ενέργεια και πολύ γέλιο που δεν μπορείς να μην τα πας καλά μαζί της».

Τέλος, μίλησε και για το νέο μέλος που αναμένεται να προστεθεί σύντομα στην οικογένειά του: «Περιμένουμε ένα κοριτσάκι, θα γίνω μπαμπάς δεύτερη φορά στις αρχές Ιουλίου. Στην αρχή, η κόρη μου παραξενεύτηκε και ήταν λίγο κουμπωμένη του τύπου “Τώρα δηλαδή μπαμπά δεν θα είμαι η πριγκίπισσα εγώ;”. Είναι πολύ φυσιολογικό αυτό για ένα παιδί, αλλά της εξηγήσαμε ότι θα είναι η μεγάλη αδελφή και θα έχει τη μικρή αδελφούλα της που θα την βλέπει σαν ηρωίδα. Τώρα περιμένει την έλευσή της με αγωνία».

https://streamable.com/ehxl83