Δημήτρης Τοπαλίδης στο Live News για τον ξυλοδαρμό του: «Βρέθηκα ξαφνικά στο κράσπεδο. Ουσιαστικά, ήμουν κάτω, έβλεπα άσφαλτο, δεχόμουν χτυπήματα»
Νέα

Δημήτρης Τοπαλίδης στο Live News για τον ξυλοδαρμό του: «Βρέθηκα ξαφνικά στο κράσπεδο. Ουσιαστικά, ήμουν κάτω, έβλεπα άσφαλτο, δεχόμουν χτυπήματα»

Δημήτρης Τοπαλίδης στο Live News για τον ξυλοδαρμό του: «Βρέθηκα ξαφνικά στο κράσπεδο. Ουσιαστικά, ήμουν κάτω, έβλεπα άσφαλτο, δεχόμουν χτυπήματα»

Ο ηθοποιός του Μαύρου Ρόδου έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στον δρόμο

Ο ηθοποιός της σειράς «Μαύρο Ρόδο», Δημήτρης Τοπαλίδης μίλησε στο Live News για τον ξυλοδαρμό του στη μέση του δρόμου το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, γυρνούσε στο σπίτι του με το αυτοκίνητο. 100 μέτρα μακριά από το διαμέρισμά του, βρίσκει μπροστά του ένα φορτηγό μετακόμισης σταθμευμένο μέσα στη μέση του δρόμου.

«Συναντάω ένα φορτηγό που είχε κλείσει τον δρόμο, δεν υπήρχε ούτε κορίνα, ούτε ταινία που να σηματοδοτεί ότι ο δρόμος είναι κλειστός, μπήκα μέσα, κόλλησα πίσω από το φορτηγό. Προσπάθησα η αλήθεια είναι να χωθώ να περάσω, ήταν αδύνατον και κόρναρα», περιέγραψε ο ηθοποιός.

Ο Δημήτρης Τοπαλίδης βγήκε από το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε προς το φορτηγό που βρισκόταν ακριβώς μπροστά του.

«Αφού πέρασαν αρκετά λεπτά και κόρνανα κάπου-κάπου, αποφασίζω να βγω από το αυτοκίνητο και να πάω προς το φορτηγό να δω τι γίνεται. Βλέπω και τα δύο τα παράθυρα οδηγού και συνοδηγού κατεβασμένα και βάζω το χέρι και χτυπάω την κόρνα του φορτηγού, ενδεχομένως λέω δυνατότερη κόρνα είναι, δική τους κόρνα είναι, θα ακούσουν ότι εμποδίζουν και θα κατέβουν όπου είναι».

Ανέβηκε στο φορτηγό και κόρναρε για να τον ακούσει ο οδηγός της μεταφορικής. Τότε, εμφανίστηκαν δύο άντρες, με τον ηθοποιό να βρίσκεται από τη μία στιγμή στην άλλη πεσμένος στο οδόστρωμα και αιμόφυρτος από τα χέρια τους.

«Βλέπω δύο τύπους να κατευθύνονται προς τα εμένα κάπως με άγριες διαθέσεις, βρίζοντας, φωνάζοντας και αυτό που τόλμησα εγώ να πω είναι: “Μιλάτε κιόλας αντί να ζητήσετε συγγνώμη και να πάρετε το αυτοκίνητο να φύγετε;” και από εκεί και πέρα δεν θυμάμαι καν πώς βρέθηκα κάτω στο πάτωμα», είπε ο ηθοποιός.

Προσπάθησε να ξεφύγει από τους δύο άντρες και να μπει μέσα στο αυτοκίνητό του. Ένας κάτοικος της περιοχής, άκουσε τις φωνές και πήγε να τους χωρίσει.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε: «Λόγο στον λόγο με άσχημες κουβέντες πλακωθήκανε στο ξύλο. Έφαγε αρκετό ξύλο. Μπήκα και τους χώρισα».

«Σηκώθηκα και πήγα προς το αμάξι, εκεί είδα ένα τεράστιο καρούμπαλο αριστερά στον κρόταφό μου, εκδορές στο μέτωπο, στο δεξί το μάτι στο πλάι και δεν ήξερα αν ήταν από κλοτσιά, μπουνιά ή αν πέφτοντας κάτω στο πεζοδρόμιο χτύπησα το κεφάλι μου. Έφτυσα κιόλας αίμα, δεν ανησύχησα εκείνη την ώρα» δήλωσε ο ηθοποιός.

Ο γνωστός ηθοποιός βρήκε τη δύναμη να καλέσει την αστυνομία. Όπως λέει, πήγαν και οι τρεις στο τμήμα, με τους δύο άντρες να ισχυρίζονται πως εκείνος τους επιτέθηκε πρώτος.

«Στο μεταξύ εγώ άρχισα να πονάω πάρα πολύ, να κρυώνει το σώμα μου και να πονάω πάρα πολύ στην αριστερή πλευρά, στο δεξί το πόδι, το κεφάλι μου να μουδιάζει και να πονάει αφόρητα. Ζήτησα νερό, μου φέρανε νερό στο τμήμα».

Μεταφέρθηκα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο που εφημέρευε και του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις μέχρι να είναι σε θέση να πάρει εξιτήριο.

Όσα είπε στο Live News

«Είμαι κάπως καλύτερα, έχω βρει τα πατήματά μου» είπε για την κατάστασή του.

«Δεν βιαζόμουν να πάω στο σπίτι μου, γιατί είναι στα 80 με 100 μέτρα βρίσκεται το σπίτι μου, κάθισα υπομονετικά ώσπου συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν κανείς στο φορτηγό. Ήταν πάνω από 10λεπτο που περίμενα. Πέρασαν πάνω από πέντε λεπτά από το πρώτο κορνάρισμα. Δεν είχα ούτε εκνευρισμό. Μετά τη δεύτερη κόρνα όταν ήρθαν κατά πάνω μου βρίζοντας».

Σε ερώτηση πόση ώρα περίπου περίμενε ο ηθοποιός απάντησε ότι ήταν πάνω από 10λεπτο και πρόσθεσε «από την ώρα που κόρναρα μία φορά από το φορτηγό τους πέρασαν άλλα πέντε λεπτά από το δεύτερο κορνάρισμα».

Στην συνέχεια ο ηθοποιός μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο ανέφερε ότι δεν είχε εκνευρισμό και μετά την δεύτερη κόρνα οι δύο άντρες του επιτέθηκαν ορμώντας πάνω του και βρίζοντας τον.

«Βρέθηκα ξαφνικά κάτω στο κράσπεδο. Ουσιαστικά, ήμουν κάτω, έβλεπα άσφαλτο, δεχόμουν χτυπήματα. Στην προσπάθειά μου να σηκωθώ, άπλωσα το αριστερό μου χέρι και γαντζώθηκα από τον έναν άντρα, σε κάποιο σημείο που είχε πόνο και συνειδητοποίησα ότι άλλος τον τράβαγε από εμένα», περιέγραψε ο Δημήτρης Τοπαλίδης.