Δήμος Μυλωνάς: “Δεν απαξιώ τις ‘Άγριες Μέλισσες’, αλλά δεν έχουν σχέση με τις παραγωγές της δεκαετίας του ’80”
Νέα

Δήμος Μυλωνάς: “Δεν απαξιώ τις ‘Άγριες Μέλισσες’, αλλά δεν έχουν σχέση με τις παραγωγές της δεκαετίας του ’80”

Δήμος Μυλωνάς: “Δεν απαξιώ τις ‘Άγριες Μέλισσες’, αλλά δεν έχουν σχέση με τις παραγωγές της δεκαετίας του ’80”

Ο ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του στην τηλεόραση στην Ελεονώρα Μελέτη

Ο Δήμος Μυλωνάς μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για την καριέρα του στην τηλεόραση, τα σημερινά δεδομένα και τη συνεργασία του με τη Ρούλα Κορομηλά.

“Το χειμώνα του ’85 η Άννα Πρετεντέρη μου πρότεινε να είμαι στο παιχνίδι ‘Εσείς τι λέτε;'”, αποκάλυψε για το πώς μπήκε στη ζωή του η τηλεόραση.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες”, δηλώνοντας ότι δεν του έκανε και τόσο μεγάλη εντύπωση όταν την παρακολούθησε…!

“Άκουσα ότι γίνεται χαμός με τις ‘Άγριες Μέλισσες‘. Κάθισα, το είδα. Λέω, εντάξει να φτιάξω μία σαλάτα να φάω…”, ανέφερε.

“Δεν το ειρωνεύομαι, ούτε απαξιώ. Απλά, σαν παραγωγή δεν έχει σχέση με τις παραγωγές που γινόντουσαν τη δεκαετία του ’80”, πρόσθεσε.

Η Ρούλα είναι ένα αυτόφωτο πλάσμα”

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τη Ρούλα Κορομηλά στην εκπομπή “Πρωινός Καφές”, όπου βρέθηκε για δύο σεζόν.

“Φοβερό αυτόφωτο πλάσμα, αυτοδημιούργητο”, δήλωσε για την παρουσιάστρια.

Στο μεταξύ, μίλησε και για την επιτυχία που σημείωσε ως παρουσιαστής στην Αμερική, ενώ αποκάλυψε ότι ήταν φίλος του George Michael.

“Δεν ζήτησα ούτε ένα ρολάκι. Δεν το εκμεταλλεύτηκα τότε. Δεν ξέρω γιατί”, είπε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην τρίτη του σύζυγο, την οποία λατρεύει, ενώ μίλησε και για την απώλεια της περιουσίας του όταν πέθανε ο πατέρας του.

Μάλιστα, τόνισε για τη βοήθεια που του πρόσφερε τότε ο φίλος του, Γιώργος Αλκαίος, ο οποίος του έδωσε δουλειά στα καταλύματα που έχει στη Μύλο.

https://streamable.com/s3h0v

“Θεωρώ τον Νίκο Μουτσινά τον καλύτερο παρουσιαστή”

Παράλληλα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και το τραγούδι του “Είχα πάει λαϊκή” που σημείωσε τεράστια επιτυχία, αποκαλύπτοντας ότι όλα ξεκίνησαν όταν έδωσε μία κασέτα με τραγούδια του στον σκηνοθέτη του “Πρωινού Καφέ”, Σταύρο Ζερβάκη.

Εκείνος ήταν ο άνθρωπος που του ζήτησε να πει στην εκπομπή τη “Λαϊκή”.

“Επί έξι μήνες έλεγα τη ‘Λαϊκή'”, δήλωσε, ενώ σημείωσε ότι έφτασε σε σημείο να κάνει και καριέρα τραγουδιστή λόγω του συγκεκριμένου κομματιού.

“Με τη Ρούλα θα έκανα σόου βραδινό. Και μαζί σου θα έκανα”, είπε αμέσως μετά στην Ελεονώρα, ενώ δήλωσε ότι από τηλεοπτικές σειρές ξεχωρίζει μόνο “Το Νησί”.

“Θεωρώ τον Νίκο Μουτσινά τον καλύτερο παρουσιαστή ever”, δήλωσε ακόμα.

https://streamable.com/s70o3