Disney: Τα πιο διάσημα κοστούμια των παιδικών ταινιών σε μία έκθεση!
Νέα

Disney: Τα πιο διάσημα κοστούμια των παιδικών ταινιών σε μία έκθεση!

Disney: Τα πιο διάσημα κοστούμια των παιδικών ταινιών σε μία έκθεση!

Το φόρεμα της κακιάς μάγισσας που υποδύθηκε η Angelina Jolie στην ταινία Maleficent και η κίτρινη βραδινή τουαλέτα της Εmma Watson, η οποία πρωταγωνίστησε στη διασκευή της animation ταινίας, “Η Πεντάμορφη και το Τέρας”, είναι μεταξύ των 70 κοστουμιών που θα παρουσιαστούν σε έκθεση των Αρχείων της Walt Disney, τον Αύγουστο, στην πόλη Αnaheim της Καλιφόρνια, στις ΗΠΑ.

Η έκθεση θα έχει τίτλο Heroes and Villains: The Art of the Disney Costume “Ήρωες και Κακοί: Η Τέχνη των Κοστουμιών της Disney”).

Η έκθεση θα καλύψει έναν χώρο 1.114 τ.μ. στη φετινή D23 Expo που διοργανώνεται στο Συνεδριακό Κέντρο του Anaheim. Oι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά δημιουργίες που φορέθηκαν από χαρακτήρες ταινιών και τηλεοπτικών προγραμμάτων του αμερικανικού κολοσσού ψυχαγωγίας.

Οι επισκέπτες, μεταξύ άλλων, θα δουν τα φορέματα της Brady Norwood που υποδύθηκε τη Σταχτοπούτα στην ταινία Rodgers and Hammerstein’s Cinderella, της Αnna Kendrick από το μιούζικαλ Into the Woods (“Tα Μυστικά του Δάσους”) και της Jessi Schram από την τηλεοπτική σειρά Once Upon a Time (“Μια Φορά κι Έναν Καιρό”).

Επίσης, θα μπορούν να παρακολουθήσουν μία ταινία μικρού μήκους με συνεντεύξεις από δημιουργούς κοστουμιών και ενδυματολόγους όπως οι Colleen Atwood, Sandy Powell, Edwardo Castro και Helen Mirojnick.

Ξεχωριστά τμήματα της έκθεσης είναι αφιερωμένα στους Ήρωες, στους Κακούς της Disney αλλά και στους χαρακτήρες που βρέθηκαν “Μεταξύ των δύο κόσμων”.

Η διευθύντρια Aρχείων της Walt Disney, Becky Klein, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στους Times: “Επιλέξαμε τα θέματα των ηρώων και των “κακών” γιατί τα περισσότερα από τα κοστούμια μας ταιριάζουν σε μία από αυτές τις δύο κατηγορίες. Αλλά τότε συνειδητοποιήσαμε ότι υπήρχαν κάποιοι χαρακτήρες όπως ο Jack Sparrow ή η Elsa από το Frozen, που έχουν ένα πόδι και στους δύο κόσμους. Δεν είναι κακοί, δεν είναι πραγματικά ήρωες, είναι κάπου στη μέση.