Δείτε πώς είναι σήμερα το «Χρυσάνθεμο» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»
Νέα

Δείτε πώς είναι σήμερα το «Χρυσάνθεμο» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Δείτε πώς είναι σήμερα το «Χρυσάνθεμο» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

22 ετών και κούκλα!

Τη θυμόμαστε όλοι ως το μικρό “Χρυσάνθεμο” που ξετρέλανε με τη γλυκιά φατσούλα και τα νάζια του την “Ελένη Βλαχάκη” και τον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό” στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1.

Ο λόγος για την Αναστασία Κοζανίδου, η οποία μίλησε στην εκπομπή “Καλοκαίρι #not” για τη συμμετοχή της στο επιτυχημένο σίριαλ ενώ αποκάλυψε και λεπτομέρειες από το συγκεκριμένο επεισόδιο που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

“Ο λόγος που έκλαιγα ήταν επειδή ήμουν άρρωστη”.

“Πριν από το “Κωνσταντίνου και Ελένης” είχα ξαναπαίξει και σε μια άλλη σειρά που λεγόταν “Με δυο μαμάδες” στο Mega οπότε από εκεί μας είχαν δει και με πήραν και στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Η μαμά μού το είπε πρώτη φορά όταν ήμουν στο δημοτικό και από τότε το λέω… παντού. Το μοναδικό πράγμα που μου είχε πει ήταν ότι ήταν έτσι ένα ευχάριστο κλίμα, ότι όλοι ήταν πολύ συνεργάσιμοι, πολύ ευχάριστοι άνθρωποι”.

“Φαντάζομαι ότι σε σημερινά λεφτά θα πήρα τότε 20-30 ευρώ”, αποκάλυψε η Αναστασία για την αμοιβή που έλαβε η οικογένειά της για τη συμμετοχή της.

Τέλος, έστειλε και ένα μήνυμα προς τον Χάρη Ρώμα:

“Αν με ακούει τώρα ο Χάρης Ρώμας θα ήθελα να του πω ότι είμαι το Χρυσάνθεμο και ότι θα ήθελα πολύ να τον γνωρίσω απλά και μόνο γιατί τον εκτιμώ πολύ σαν άνθρωπο, σαν ηθοποιό και σαν προσωπικότητα”.

https://streamable.com/a2650t