Δώρα Αναγνωστοπούλου: Η πρώτη της δουλειά στην τηλεόραση και τα παιδιά της
Νέα

Δώρα Αναγνωστοπούλου: Η πρώτη της δουλειά στην τηλεόραση και τα παιδιά της

Δώρα Αναγνωστοπούλου: Η πρώτη της δουλειά στην τηλεόραση και τα παιδιά της

Τι αποκάλυψε η δημοσιογράφος;

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Δώρα Αναγνωστοπούλου, η οποία μίλησε για την απόφασή της σπουδάσει στην Ιταλία, αλλά και για την επιλογή της από την ΕΡΤ, να μεταπηδήσει στο MEGA.

«Μου άρεσε η Ιταλία πολύ, δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία των Πανελληνίων. Η αδερφή μου τραβούσε όλο το ζόρι κι εγώ δήλωσα στους γονείς μου ότι θέλω να ανοίξω ένα μαγαζί ή να γίνω ηθοποιός. Ήθελα πιο πολύ να φύγω, με γοητεύει η δράση, η περιπέτεια. Πέρασα πολύ ωραία, δεν το μετάνιωσα ποτέ και στη δημοσιογραφία βρίσκω ακόμα γοητεία», δήλωσε αρχικά στην Ελένη Μενεγάκη και συνέχισε:

«Δεν υπήρχαν επιλογές όταν επέστρεψε, ήταν μια δουλειά που προέκυψε η ΕΡΤ, σε μία εποχή που δεν είχα κάποιον γνωστό, κάποιον να με στηρίξει και να μου πει θα κάνεις αυτά. Η πρώτη μου δουλειά ήταν σε μια παραγωγή του Αναστασιάδη, μια εκπομπή “Οι τρεις άγγελοι του Alpha”. Δεν βγήκε τελικά αυτό που ήθελαν και έφυγα πριν βγει στον αέρα. Ήρθε η ΕΡΤ και μου ταίριαξε».

Για το MEGA: «Ήμουν σίγουρη από την πρώτη στιγμή που ήρθε η πρόταση, ότι το MEGA θα γίνει ένα μεγάλο κανάλι. Ήμουν από τους πρώτους που στελεχώσαμε το MEGA. Ζήσαμε όλη τη διαδικασία του χτισίματος. Το ήξερα από την αρχή ότι θα πιάσουμε κορυφή. Κάνουμε πράγματα που μας ευχαριστούν και αυτό βγαίνει προς τα έξω».

Για τα παιδιά της: «Ο μεγάλος πηγαίνει Γυμνασίου, ο μικρός ΣΤ δημοτικού, το 2017 που ήμουν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ με πόναγε πολύ. Ο Βασίλης τότε μου είχε πει “κάθε φορά που σκέφτομαι πόσο μου λείπεις με στενοχωρεί πολύ”. Ήταν μαχαιριά. Ο χρόνος και οι στιγμές δεν αναπληρώνονται. Εγώ ήμουν από τα τυχερά παιδιά που πήραν πολύ αγάπη. Στην εφηβεία ήμουν ζόρικη για τη μητέρα μου. Εκεί πέρασα μια περίοδο λατρείας με τον πατέρα μου. Τα παιδιά νομίζω ότι μας δείχνουν τον δρόμο και απλά κάνουμε κάποιες παρεμβάσεις. Οι βάσεις δίνονται από την αρχή».

«Σε δύσκολες περιόδους τα παιδιά με στηρίζουν, μου δίνουν κουράγιο. Δεν τους απασχολεί που είμαι γνωστή, θέλουν απλά να είμαι καλά, να μην ταλαιπωρούμε», κατέληξε.