Dragons’ Den: Η αντιπρόταση για το 2% «έβγαλε από τα ρούχα της» τη Μαρία Χατζηστεφανή  – «Είστε σοβαροί;»
Νέα

Dragons’ Den: Η αντιπρόταση για το 2% «έβγαλε από τα ρούχα της» τη Μαρία Χατζηστεφανή – «Είστε σοβαροί;»

Dragons’ Den: Η αντιπρόταση για το 2% «έβγαλε από τα ρούχα της» τη Μαρία Χατζηστεφανή  – «Είστε σοβαροί;»

Ξέσπασε η dragon

Η Έλενα, ο Τζίμι και ο Σερίφ παρουσίασαν την επιχειρηματική «πράσινη» ιδέα τους μπροστά στους dragons ωστόσο

Σκοπός της start up τους είναι να αλλάξουν οι οικογένειες τις αγοραστικές τους συνήθειες προκειμένου να εξοικονομήσουν χρήματα και να βοηθήσουν τον πλανήτη.

Για να μπορέσουν να ανεβάσουν τον πήχη στην εταιρεία τους ζήτησαν το ποσό των 60.000 μόλις για το 1% γεγονός που δεν εισέπραξαν και πολύ θετικά οι επιχειρηματίες του παιχνιδιού.

«Δεν αξιολογείτε τον χρόνο των dragons. Όταν μας δίνετε 1%, εγώ δεν θα ξυπνήσω το πρωί να σηκωθώ και να δουλέψω για εσάς για το 1%. Το 1% είναι τίποτα. Μπορώ να σας βοηθήσω πάρα πολύ, μπορούμε να ανοίξουμε την αγορά στην Αγγλία και μπορώ να κάνω πολλά πράγματα για να σας μεγαλώσω. Να πάμε στα εκατομμύρια. Μπορείτε να μου κάνετε μια καλύτερη προσφορά για να ενδιαφερθώ και να κάνω τη δουλειά ώστε μαζί να εκτοξεύσουμε την εταιρία; 25% θα ήταν για μένα το ιδανικό, καταλαβαίνω ότι δεν μπορείτε, οπότε θα ήθελα κάτι πιο κοντά στο 25% παρά στο 1%».

Λίγο αργότερα κατέβηκε στο 20% για να λάβει αντιπρόταση για 60.000€ για το… 2%.

«Είστε σοβαροί; Ήρθατε εδώ για να πάρετε μια επένδυση από dragons ή για να κάνετε μια διαφήμιση στην τηλεόραση; Εγώ για 2% δεν ενδιαφέρομαι να κάνω επένδυση» είπε αγανακτισμένη η Μαρία Χατζηστεφανή.