Ευχάριστα νέα για τη Σάσα Σταμάτη: Η ανακοίνωση on camera
Νέα

Ευχάριστα νέα για τη Σάσα Σταμάτη: Η ανακοίνωση on camera

Ευχάριστα νέα για τη Σάσα Σταμάτη: Η ανακοίνωση on camera

Τι αποκάλυψε για τις επαγγελματικές προτάσεις που δέχτηκε;

O αδερφός της Σάσας Σταμάτη, Παναγιώτης, παντρεύτηκε πριν από μερικές μέρες την αγαπημένη του Ελένη. Η Σάσα ήταν μάρτυρας στον πολιτικό γάμο και έλαμψε μέσα στο haute couture φόρεμά της σχεδιάστριας Celia Kritharioti.

Η ίδια μιλώντας στην κάμερα του Happy Day αποκάλυψε: «Μπορεί να μαλώνουμε πολλές φορές με τον αδερφό μου αλλά τον αγαπάω πάρα πολύ. Είναι αγωνιστής. Εκεί με την νταλίκα του το παλεύει. Δεν το βάζει κάτω.

Θέλουμε να σας ανακοινώσουμε στο Happy Day που είναι μια ευχάριστη εκπομπή και η Σταματίνα τα λατρεύει αυτά τα θέματα, ότι θα γίνω θεία. Περιμένουμε μωράκι. Μπέμπης. Τον Γιάννη Σταμάτη Junior. Λέω επειδή εγώ θα αργήσω ας παντρευτεί ο Παναγιώτης, να φύγει ένας».

Σχετικά με τα επαγγελματικά της σχέδια η Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε: «Επαγγελματικά έχω να σου ανακοινώσω ότι τη Δευτέρα ξεκινάει μια καινούρια εφημερίδα όπου θα γράφω κι εκεί. Τηλεοπτικά έχουν γίνει κάποιες προτάσεις. Έχω απαντήσει αρνητικά.

Νομίζω ότι ακόμα δεν είμαι έτοιμη να κάνω κάτι και δεν μου έχει προταθεί κάτι που να μου αρέσει πολύ. Δεν είμαι σε καλή φάση για να κάνω κάτι εγώ ως Σάσα. Θέλω το επόμενο πράγμα που θα κάνω να μου αρέσει πολύ».

Δείτε το βίντεο: