ΣΚΑΪ: Αλλάζει χέρια η θέση του γενικού διευθυντή ειδήσεων
Νέα

ΣΚΑΪ: Αλλάζει χέρια η θέση του γενικού διευθυντή ειδήσεων

ΣΚΑΪ: Αλλάζει χέρια η θέση του γενικού διευθυντή ειδήσεων

Απομακρύνεται από τη θέση του γενικού διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του ομίλου ΣΚΑΪ, ο Νίκος Φιλιππίδης. Σύμφωνα με ανακοίνωση του σταθμού, ο δημοσιογράφος παραμένει στο ενεργητικό του σταθμού, στο ρεπορτάζ αλλά και με τον σχολιασμό της επικαιρότητας από τις ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΪ.

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ:

“Ο Νίκος Φιλιππίδης δεν θα ασκεί από σήμερα τα καθήκοντα του γενικού διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Ομίλου ΣΚΑΪ, ολοκληρώνοντας μια πετυχημένη θητεία, κατά την οποία το σύνολο των ενημερωτικών εκπομπών και δελτίων ειδήσεων του σταθμού βρέθηκε σε κορυφαίες θέσεις στις επιλογές των τηλεθεατών.

Ο Νίκος Φιλιππίδης συνεχίζει στο δυναμικό του Ομίλου και θα συμβάλλει με το ρεπορτάζ και το σχόλιό του καθημερινά στην ενημέρωση του ΣΚΑΪ.”

Ποιος φέρεται να καταλαμβάνει τη θέση

Σε μια περίοδο που το κανάλι και γενικότερα ο όμιλος ΣΚΑΪ βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών, για τη λειτουργία του 24ωρου ενημερωτικού ΣΚΑΪ24, έρχονται πολλές ανακατατάξεις στο κανάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες του Znews και με κάθε επιφύλαξη, στη θέση του γενικού διευθυντή ειδήσεων θα καθίσει ο δημοσιογράφος Νίκος Στραβελάκης. Ο έμπειρος δημοσιογράφος έχει βρεθεί στο Φάληρο εδώ και κάποιο διάστημα και ασχολείται αποκλειστικά με το στήσιμο του θεματικού, ενημερωτικού καναλιού ΣΚΑΪ24.