Ειρήνη Βολιώτη: Τι απαντά ο πρώην σύντροφός της μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό;
Νέα

Ειρήνη Βολιώτη: Τι απαντά ο πρώην σύντροφός της μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό;

Ειρήνη Βολιώτη: Τι απαντά ο πρώην σύντροφός της μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό;

Ισχυρίζεται ότι εκείνη τον χτύπησε

Για ξυλοδαρμό κατήγγειλε η Σταρ Ελλάς 2022, Ειρήνη Βολιώτη, τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος ωστόσο το αρνείται και ισχυρίζεται ότι εκείνη ήταν που τον χτύπησε.

Το ζευγάρι έφτασε στο Α.Τ. Ομόνοιας όπου ο ένας έκανε μήνυση στον άλλον.

«Δέχθηκα ένα τηλέφωνο από γνωστό μου, ο οποίος με ενημέρωσε ότι η Ειρήνη με απατάει με άλλον. Της είπα ότι τη χωρίζω και έφυγα από το μαγαζί που τρώγαμε. Εκεί με ακολουθούσε, μου τραβούσε τις βαλίτσες, και μου έριξε περίπου δέκα σφαλιάρες στο πρόσωπο, ενώ με έπιασε από τη μύτη την οποία πρόσφατα έχω εγχειρίσει και μου έσπασε τα γυαλιά. Εγώ προσπάθησα να την αποφύγω και της πέταξα τα λουλούδια που κρατούσε στο χέρι της για να κερδίσω χρόνο» ανέφερε 0 30χρονος.

Ο δικηγόρος του πρώην συντρόφου του μοντέλου μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και επανέλαβε ότι ο πελάτης του επιμένει ότι εκείνη ήταν που βιαιοπράγησε εναντίον του.

«Ο εντολέας μου ισχυρίζεται ότι δεν άσκησε οποιαδήποτε σωματική βία προς την εγκαλούσα και κατηγορούμενη. Ήρθαν μαζί από την Αθήνα στην Λάρισα για τον διαγωνισμό ομορφιάς που συμμετείχε η εν λόγω κυρία, ήταν μαζί στον σταθμό των τραίνων, η ίδια το δηλώνει στην κατάθεσή της. Εμείς θα ζητήσουμε βιντεοληπτικό υλικό από τον σταθμό Λαρίσης, όπου βρισκόταν και εκτυλίχθηκε το περιστατικό, στο οποίο σύμφωνα με τον εντολέα μου δεν άγγιξε την κυρία, αλλά αντιθέτως η κυρία άσκησε σωματική βία εναντίον του δικού μου εντολέα και αυτό θα αποδειχτεί από το βίντεο».