Εκλογές 2023: Χαμός με Νίκο Χατζηνικολάου – Ανδρέα Πετρόπουλο – «Είστε θλιβερός!» – «Να τη χαίρεστε αυτή τη δημοσιογραφία»
Νέα

Εκλογές 2023: Χαμός με Νίκο Χατζηνικολάου – Ανδρέα Πετρόπουλο – «Είστε θλιβερός!» – «Να τη χαίρεστε αυτή τη δημοσιογραφία»

Εκλογές 2023: Χαμός με Νίκο Χατζηνικολάου – Ανδρέα Πετρόπουλο – «Είστε θλιβερός!» – «Να τη χαίρεστε αυτή τη δημοσιογραφία»

Σε «κόλαση» μετατράπηκε το πάνελ του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Ανδρέα Πετρόπουλο, δημοσιογράφο της εφημερίδας «Αυγής» να ανεβάζουν επικίνδυνα τους τόνους.

Οι δύο δημοσιογράφοι αντάλλαξαν βαρείς χαρακτηρισμούς με τον οικοδεσπότη της βραδιάς και άνκορμαν του ΑΝΤ1 να διακόπτει τη συζήτηση φανερά εκνευρισμένος.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ανδρέας Πετρόπουλος αποδοκίμασε τη χιουμοριστική παρέμβαση των «Ράδιο Αρβύλα» για το εκλογικό αποτέλεσμα λέγοντας «Δεν γέλασα καθόλου με όλο αυτό το εναλλακτικό».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έσπευσε να υπεραμυνθεί της σάτιρας τονίζοντας πως ο σκοπό της είναι να ενοχλεί και όχι να χαϊδεύει αυτιά.

«Θα λογοκρίνουμε και τη σάτιρα; Επίσης λάβετε υπόψιν σας ότι απόψε δεν είστε σε διάθεση για γέλιο. Δεν στενοχωρηθήκατε;» ανέφερε.

Α.Π: Μπαίνοντας μέσα είμαι δημοσιογράφος, όπως είστε εσείς είμαι και εγώ. Εσείς πανηγυρίζετε για τη νίκη της ΝΔ;.

Ν.Χ:  Εγώ δεν πανηγυρίζω για τη νίκη κανενός ποτέ. Δεν εργάστηκα ποτέ σε κομματικό έντυπο. Η Αυγή έδωσε αγώνα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

Α.Π: Και ο ΑΝΤ1 ήταν φιλικά διακείμενος προς τη ΝΔ.

Ν.Χ: Κατά τη γνώμη μου όχι τήρησε απόλυτα τις ισορροπίες. Αλλά άλλωστε έχετε συνηθίσει να κάνετε επιθέσεις στους δημοσιογράφους. Εσχάτως βλέπω ότι κάνετε και στους σατιρικούς καλλιτέχνες. Έχετε δυσανεξία στην κριτική.

Ν.Χ. Πώς λέτε ότι θα έχει η ΝΔ ποσοστό 36-37%; Τη σπάλα του αρνιού διαβάζετε; Μέχρι και την επίσημη εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος αμφισβητήσατε χάριν του ΣΥΡΙΖΑ. Το χρεώνεστε για λόγους που έχουν να κάνουν με την κομματική σας αγάπη στον ΣΥΡΙΖΑ.

Α.Π.: Δεν θέλω να περάσω ένα όριο, θα μπορούσα να απαντήσω κατάλληλα. Εγώ δεν τον ρώτησα ποτέ τον Τσίπρα ποιο είναι το καλύτερό του φαγητό.

Ν.Χ. Να απαντήσετε όπως θέλετε.

Α.Π. Εγώ τον Τσίπρα δεν τον ρώτησα ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό.

Ν.Χ. Εγώ τον ρώτησα, διότι η συγκεκριμένη εκπομπή κάνει πορτρέτα πολιτικών. Είστε προκατειλημμένος και θλιβερός! Να ξαναδείτε τη συνέντευξη και να μου ζητήσετε συγγνώμη. Δεν θέλω άλλη συζήτηση μαζί σας. Είστε προσβλητικός και απαράδεκτος! Πάρτε την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος που ονειρευτήκατε και που βγάλατε από την κοιλιά σας και κάντε την κορνίζα ως πτυχίο δημοσιογραφίας.

Α.Π.: Να χαίρεστε αυτή τη δημοσιογραφία.