Έξαλλος ο Σπύρος Μπιμπίλας στο «Πρωινό»: «Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσω!»
Νέα

Έξαλλος ο Σπύρος Μπιμπίλας στο «Πρωινό»: «Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσω!»

Έξαλλος ο Σπύρος Μπιμπίλας στο «Πρωινό»: «Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσω!»

Τι συνέβη και εξερράγη στον αέρα ο πρόεδρος του ΣΕΗ

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας,  είναι το πρόσωπο των ημερών και όπως είναι επόμενο τον έχουν πολιορκήσει κανάλια και δημοσιογράφοι.

Και σήμερα η μέρα του ξεκίνησε με όλες τις πρωινές εκπομπές να τον διεκδικούν. Ξεκίνησε με το Happy Day και συνέχισε με τις υπόλοιπες.

Όταν ήρθε η ώρα να βγει στο «Πρωινό» όμως εμφανίστηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος γιατί την ίδια στιγμή προσπαθούσαν να τον βγάλουν στον αέρα και από άλλη εκπομπή.

«Είχα κάνει μια συνεννόηση για 5-10 λεπτά και τώρα είμαι σε άλλο κανάλι. Θα διακόψω το Skype. Πρέπει να τηρείται το δεκάλεπτο γιατί δεν θέλω να τσακωθώ με κανέναν και είχε ανοίξει η δικιά σας εικόνα και το τηλέφωνό μου σε άλλη εκπομπή», είπε παραπονούμενος ο ηθοποιός διότι δεν τηρείται το χρονοδιάγραμμα.

Ο Γιώργος Λιάγκας προσπαθούσε να του εξηγήσει ότι είναι στον αέρα.

«Με σεβασμό και ηρεμία. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσω!» προέτρεψε ο πρόεδρος του ΣΕΗ και οι παρουσιαστές του αναγνώρισαν το δίκιο. «Σε έχουν τρελάνει» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Κατόπιν ο ηθοποιός ανέφερε ότι σήμερα θα γίνει η συνεδρίαση του Πειθαρχικού του ΣΕΗ για να διερευνήσει τις καταγγελίες των ηθοποιών αλλά είναι άγνωστο πότε θα βγει απόφαση καθώς όπως είπε είναι πολλές οι υποθέσεις.

«Τις κρατάμε με απόλυτη εχεμύθεια τις καταγγελίες. Ό, τι βγαίνει προς τα έξω δεν είναι από μας. Το ΣΕΗ προστατεύει τα μέλη του. Η απόφαση είναι δημόσια και θα ανακοινωθεί».

https://streamable.com/h8l049