«Εκτός υπηρεσίας»: Η Άνδρη Θεοδότου αλά αστυνομικός στο «γραφείο» της
Νέα

«Εκτός υπηρεσίας»: Η Άνδρη Θεοδότου αλά αστυνομικός στο «γραφείο» της

«Εκτός υπηρεσίας»: Η Άνδρη Θεοδότου αλά αστυνομικός στο «γραφείο» της

Έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ANT1

Τα γυρίσματα της νέας κωμικής σειράς του ANT1 «Εκτός υπηρεσίας» έχουν ήδη ξεκινήσει και οι πρωταγωνιστές της σειράς δημοσιεύουν φωτογραφίες από τα γυρίσματα.

Η Άνδρη Θεοδότου που υποδύεται τη μία αστυνομικό ανέβασε φωτογραφία στο Instagram της μέσα από το γραφείο της.

Λίγα λόγια για τη σειρά:

Αστυνομικοί, τοπικοί «άρχοντες» και απλοί πολίτες, «ύποπτοι», αλλά και «αθώοι», μπήκαν στους ρόλους τους και ξεκίνησαν την κοινή τους απολαυστική ζωή σε ένα νησί όπου ακόμα κι αν δεν υπάρχει το «κακό»… θα πρέπει να το εφεύρουν!

Λόγω, λοιπόν, ανύπαρκτης εγκληματικότητας, το Αστυνομικό Τμήμα του τόπου έρχεται αντιμέτωπο με την πιθανότητα να βάλει λουκέτο. Η ειδοποίηση από τα κεντρικά έρχεται: το Τμήμα πρέπει να κλείσει λόγω… αδράνειας και οι αστυνομικοί του πρέπει να μετατεθούν σε άλλες περιοχές.

Έκπληκτοι και σε απόγνωση, οι άμεσα ενδιαφερόμενοι τολμούν να δώσουν μια ανορθόδοξη λύση για να το κρατήσουν ανοιχτό: να σκηνοθετήσουν ψεύτικα εγκλήματα για να αποδείξουν ότι όχι μόνο είναι χρήσιμοι, αλλά και απαραίτητοι!

Σύντομα, όμως, οι ζωές όλων των κατοίκων των δύο χωριών, που στο παρελθόν τα χώριζε αιώνια έχθρα, αλλά τώρα ζουν μονιασμένα και αγαπημένα, θα αλλάξουν για πάντα.