«Έλα Χαμογέλα»: H Μαρία Μπεκατώρου σε κριτική επιτροπή γνωστό show ταλέντων;
Νέα

«Έλα Χαμογέλα»: H Μαρία Μπεκατώρου σε κριτική επιτροπή γνωστό show ταλέντων;

«Έλα Χαμογέλα»: H Μαρία Μπεκατώρου σε κριτική επιτροπή γνωστό show ταλέντων;

Τι λέει το ρεπορτάζ του Znews

Το τηλεοπτικό μέλλον της Μαρίας Μπεκατώρου  θέλησε να αναπτύξει στο «Έλα Χαμογέλα» η δημοσιογράφος Ναταλία Ανδρικοπούλου.

Η ρεπόρτερ της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησε για τη συνέχιση της συνεργασίας της παρουσιάστριας με τον ΑΝΤ1, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε συζητήσεις.

Όπως τόνισε, το καθημερινό τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου, Still Standing, πιθανότατα να ρίξει αυλαία στο τέλος της σεζόν μετά από τέσσερα χρόνια και ως εκ τούτου υπάρχουν συζητήσεις για το τι μπορεί να κάνει η παρουσιάστρια, τη στιγμή που το συμβόλαιό της με το κανάλι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Πρόθεση και των δύο είναι η ανανέωση του συμβολαίου της, με τη Ναταλία Ανδρικοπούλου να αναφέρεται σε μια ιδέα που φέρεται ότι έχει πέσει στο τραπέζι του ΑΝΤ1, σύμφωνα με την οποία η Μαρία θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», επικρατέστερο για την παρουσίαση του οποίου είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Το συγκεκριμένο πάντως σενάριο δεν φαίνεται να ευσταθεί, καθώς σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του ZNEWS, η Μαρία Μπεκατώρου δεν προβλέπεται να περάσει από την παρουσίαση στην κριτική επιτροπή.

Παρουσιάστρια και ΑΝΤ1 βρίσκονται όντως σε συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας τους, ωστόσο το… reunion με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και ειδικά κατ’ αυτόν τον τρόπο δεν ισχύει.

https://streamable.com/o13x0u