Ελεάννα Βραχάλη: Ποιο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη έγραψε για την αδερφή της;
Νέα

Ελεάννα Βραχάλη: Ποιο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη έγραψε για την αδερφή της;

Ελεάννα Βραχάλη: Ποιο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη έγραψε για την αδερφή της;

Η Χριστίνα Βραχάλη είναι από τις κορυφαίες αθλητικούς δημοσιογράφους, ενώ Ελεάννα Βραχάλη μία από τις κορυφαίες Ελληνίδες στιχουργούς. Οι δυο τους είναι αδερφές και μάλιστα τόσο δεμένες που δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τη συγκίνησή τους στην κοινή τους συνέντευξη στο «Ευτυχείτε».

Η παρουσιάστρια της αθλητικής εκπομπής Total Football αποκάλυψε την ιστορία του τραγουδιού «Αν ήσουν μαζί μου» και μίλησε για τον «Βυθό», ο οποίος πήρε στην αδελφή της δέκα λεπτά για να γραφτεί.

«Την Ελεάννα τη θυμάμαι πάντα να γράφει. Τι θυμάμαι να γράφει από το δημοτικό. Όταν είχε κάτι δεν την έβλεπες ποτέ να κλαίει, δεν την έβλεπες να γελάει. Δεν εκφραζόταν σαν παιδί, αλλά καταλάβαινες τι είχε μόνο όταν σου έδινε να διαβάσεις τι έχει γράψει», είπε αρχικά η Χριστίνα και συνέχισε:

«Ένα τραγούδι που το έχω συνδυάσει συναισθηματικά με εμένα είναι το “Αν ήσουν μαζί μου αλλιώς θα ξυπνούσα” του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Θυμάμαι με είχε πάρει τηλέφωνο παραμονή Χριστουγέννων, όταν εγώ έλειπα για μεγάλο διάστημα στο εξωτερικό», εξομολογήθηκε.

Με τη σειρά της, η Ελεάννα Βραχάλη μίλησε για εκείνη την ημέρα, προκαλώντας συγκίνηση στην αδερφή της: «Εκείνη ήταν μελαγχολική, επειδή είχε τη γιορτή της και ήταν μακριά, εγώ την πήρα τηλέφωνο κλαίγοντας γιατί είχα χάσει το γατί μου, με το οποίο είχα μεγαλώσει σε όλη την εφηβεία μου και ήμουν σε απόγνωση κι εκείνη δεν ήταν εκεί να το ζήσουμε μαζί».

«O “Βυθός”, που είναι ένας ύμνος, η Ελεάννα κοιμήθηκε, ξύπνησε και το πρωί είχε γραμμένο το τραγούδι, με μέτρο, κανονικά και ήταν αυτό», συμπλήρωσε η Χριστίνα.