Έλενα Μπάση: «Πριν μπω στο The Bachelor είχα κάνει κατάψυξη ωαρίων…»
Νέα

Έλενα Μπάση: «Πριν μπω στο The Bachelor είχα κάνει κατάψυξη ωαρίων…»

Έλενα Μπάση: «Πριν μπω στο The Bachelor είχα κάνει κατάψυξη ωαρίων…»

Το σχόλιο περί διεμφυλικότητας και η αποκάλυψη της ηλικίας της. Γεννηθείσα το 19...

Με την ταυτότητά της ανά χείρας εισέβαλε στο «Καλύτερα δεν γίνεται« η Έλενα Μπάση.

Η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια στο The Bachelor ήταν χείμαρρος στη συνέντευξή της και στις αποκαλύψεις που έκανε.

https://streamable.com/04gnzn

Όπως είπε, με το που βγήκε δέχτηκε πρόταση γάμου με μονόπετρο από τον άνθρωπο με τον οποίο είχε χωρίσει πριν μπει στο παιχνίδι. Μάλιστα, ο χωρισμός τους ήταν η αφορμή να δηλώσει συμμετοχή.

Αμέσως μετά, σχολιάζοντας το «κύμα» αρνητικής κριτικής που δέχτηκε στα κοινωνικά δίκτυα λόγω της ηλικίας της τόνισε ότι δεν την επηρέασαν καθόλου παρά μόνο στάθηκε σε ορισμένα που την αποκαλούσαν διεμφυλική (transgender).

«Αντιμετώπισα όλα τα tweets με χιούμορ εκτός από ένα. Δεν με ενόχλησε, με προβλημάτισε. Είδα από κάποιους ανθρώπους ότι με αποκάλεσαν διεμφυλική, transgender. Με το φτωχό το μυαλό τους πίστεψαν ότι θα με προσβάλλουν ή θα θιχτώ. Θα ήθελα να τους πω ότι θα ήταν μεγάλη μου τιμή να έχω γεννηθεί διεμφυλική. Η ετεροφυλοφιλία δεν είναι ο μόνος σεξουαλικός προσδιορισμός. Με προβλημάτισε περισσότερο ότι προερχόταν από γυναίκες».

Στη συνέχεια, βλέποντας την εικόνα της στο παιχνίδι έθιξε ότι φαινόταν πρησμένη και μάλιστα έδωσε και την εξήγησή της που μας εξέπληξε:

«Πριν μπω στο παιχνίδι είχα πάει να κάνω κατάψυξη ωαρίων. Επίσης ο γιατρός μου μού είπε ότι πάσχω από υποθυρεοειδισμό και προσπαθούσα να χάσω κιλά και δεν μπορούσα και έτρωγα ακατάπαυστα εκεί μέσα. Οπότε είχα και την κατακράτηση, το πρήξιμο, έτρωγα κιόλας και με βλέπατε έτσι φουσκωμένη».

Προτού αποχαιρετήσει έδωσε μία και καλή τέλος στην παραφιλολογία γύρω από την ηλικία της αποκαλύπτοντας την ακριβή ημερομηνία γέννησή της, την οποία επιβεβαίωσε και η Ναταλία Γερμανού που κρατούσε την ταυτότητά της καθ΄όλη τη διάρκεια της εκπομπής.

«Είμαι γεννημένη 26 Ιουνίου του 1978», είπε.

https://streamable.com/twzz1g