Νέα

Έλενα Χριστοπούλου: “Πολλές μανάδες μου στέλνουν μηνύματα πού να κάνουν πλαστικές οι κόρες τους”

Έλενα Χριστοπούλου: “Πολλές μανάδες μου στέλνουν μηνύματα πού να κάνουν πλαστικές οι κόρες τους”

Το μυστικό της επιτυχίας του GNTM, το τσιφτετέλι στα τραπέζια και το "φτυάρι" μεταξύ γυναικών

Στο Dot ήταν καλεσμένη η Έλενα Χριστοπούλου.

“Το GNTM είναι το σπίτι μου τελικά, έρχεται με τη συνήθεια και την καθημερινότητα. Πιο πολύ βλέπω τη Ζενεβιέβ παρά τον Αποστόλη (σ.σ. τον σύντροφό της)”.

“Βλέπω και GNTM και Άγριες μέλισσες και χαίρομαι που οι ηθοποιοί έχουν δουλειά” είπε αλλά ομολόγησε ότι δεν έχει δει την Καζαριάν στο θέατρο.

“Έχει ένα μεγάλο κομμάτι ριάλιτι, έχει ομορφιά, ωραία ρούχα, έχει ωραία κορίτσια για τους άνδρες και έχει και ‘καθρεφτάκι’, δηλαδή αυτό που βλέπουμε στο GNTM είναι αυτό που ζούμε όλοι στην καθημερινότητά μας” είπε σχολιάζοντας τα στοιχεία επιτυχίας του ριάλιτι.

“Θα ήταν υποκριτικό αν έπαιζαν ρόλους τα κορίτσια. Είναι ο εαυτός τους”, είπε.

“Ελάχιστα μοντέλα είναι πραγματικές φίλες μεταξύ τους πραγματικά, όχι να στρίβεις τη γωνία και το φτυάρι να πηγαίνει τρένο”, είπε χαρακτηριστικά απαντώντας για το αν θα μπορούσαν οι κοπέλες του GNTM να είναι και φίλες και συνδιαγωνιζόμενες ταυτόχρονα.

“Κι εγώ το έχω υποστεί αυτό, είναι καθαρά γυναικείο θέμα” ομολόγησε.

Μιλάει με τα περσινά κορίτσια του GNTM; Όπως είπε με την Εβελίνα Σκίτσκο που ζει στην Κύπρο και με κάποιες άλλες μέσω των social και μάλιστα αποκάλυψε ότι της μιλούν ακόμα στον πληθυντικό και της αρέσει όπως και γενικά στη ζωή της.

https://streamable.com/388ol

“Ψυχρή είμαι πάρα πολύ”, ομολόγησε. “Όταν δεν σε ξέρω δεν μπορώ να είμαι αλλιώς. Και στο τηλέφωνο είμαι ψυχρή και με τους πελάτες είμαι ψυχρή. Όταν κλείνομαι στο σπίτι μου είμαι άλλη και άλλη έξω. Ειδικά μετά το GNTM έχω μπλοκάρει καθώς με έχουν θυμηθεί όλοι, είναι όλοι φίλοι μου, άνθρωποι που δεν υπήρχαν στη ζωή μου παρά μόνο με ένα τυπικό χρόνια πολλά. Εγώ δεν απαντάω. Αν είσαι φίλος μου τώρα έπρεπε να είσαι από πριν. Έχω τους φίλους μου, τη ζωή μου, δεν θέλω κάτι παραπάνω”.

“Η Ηλιάνα δεν είναι συντηρητική” σχολίασε ενώ παραδέχτηκε ότι φέτος κάνει περισσότερο χιούμορ και έχει κι άλλα ακόμα να δείξει.

“Ό,τι δεν χρειάζεται είναι αισθητικά δεύτερο. Πλαστικές, πρόσωπα παραμορφωμένα από πολύ μικρή ηλικία που τα βλέπω και δεν το πιστεύω” σχολίασε ενώ αποκάλυψε ότι “πολλές μαμάδες μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε η κόρη μου θέλει να κάνει χείλη, στήθος, πάρα πολλά μηνύματα. Πού έχεις βάλει τη γνάθο σου με ρώτησαν, ότι είναι ψεύτικα τα κόκκαλά μου. Είναι μήνυμα μητέρας το πού έχετε βάλει τη γνάθο σας; Με έχουνε για ειδήμονα”.

“Έκανα σεμινάρια μαγειρικής γιατί ο έρωτας περνάει από το στομάχι” ομολόγησε όπως και το ότι ο σύντροφός της μαγειρεύει καλύτερα από εκείνη.

“Ο σύντροφός μου είναι φούρναρης”, είπε και τον χαρακτήρισε “ατομάρα” γιατί δεν έχει κόμπλεξ και ανασφάλειες.

“Δεν λέω όχι σε έναν ακόμη γάμο, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει”, είπε.

https://streamable.com/kmfvf

“Έχω χορέψει τσιφτετέλι σε τραπέζι, γιατί δεν είμαι άνθρωπος εγώ;” είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Θα άφηνε την Ηλιάνα να παίξει σε βιντεοκλίπ του SNIK; “Εξαρτάται το κλιπ” είπε.

“Μου την πέφτουν στα social media. Γιατί όχι, τι είμαι;” είπε χαρακτηριστικά.

https://streamable.com/cu17l

Exit mobile version