Έλενα Χριστοπούλου: «Τώρα που θέλω πάρα πολύ να κάνω παιδί δεν μπορώ. Έχω χάσει το τρένο»
Νέα

Έλενα Χριστοπούλου: «Τώρα που θέλω πάρα πολύ να κάνω παιδί δεν μπορώ. Έχω χάσει το τρένο»

Έλενα Χριστοπούλου: «Τώρα που θέλω πάρα πολύ να κάνω παιδί δεν μπορώ. Έχω χάσει το τρένο»

Υπήρξε ποτέ παρεξήγηση με τη Δούκισσα Νομικού για το Makeover;

Η Έλενα Χριστοπούλου ήταν καλεσμένη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Pop Up και όπως έγινε αντιληπτό η παρουσιάστρια μπήκε κατευθείαν στο ψητό με τη μάνατζέρ της.

«Θα παντρευτείς τον Απόστολο;» τη ρώτησε.

«Αλλάζει πάρα πολύ αυτή η ιστορία κάθε μήνα. Από τη μια δεν μου κάθεται ο Αποστόλης να τον παντρευτώ, από την άλλη δεν κάθομαι κι εγώ να κάνω κάτι κλισέ δεύτερο».

«Παιδί;» τη ρώτησε η Ηλιάνα.

«Θα ήθελα να κάνω αλλά νομίζω το έχω χάσει το τρένο. Όταν πέρασε το τρένο από μπροστά μου δεν ευδοκιμούσαν οι συνθήκες. Και τώρα που θα ήθελα πάρα πολύ -γιατί είναι πολύ σημαντικό να το κάνεις με έναν άνθρωπο που αγαπάς πάρα πολύ και σε στηρίζει πολύ- νομίζω ότι δεν μπορώ. Δεν μπορώ πραγματικά. Όλες οι γυναίκες δεν μπορούμε σε όλες τις ηλικίες να κάνουμε παιδί» απάντησε.

Μίλησε όμως και για όλη τη φημολογία ότι παρεμβαίνει στην τηλεοπτική καριέρα των κοριτσιών που εκπροσωπεί αλλά και τι την ενοχλεί στην κριτική.

«Δεν βοηθάω. Εμένα η δουλειά μου είναι η εικόνα ενός ανθρώπου στις διαφημιστικές του δουλειές.  Δεν παρεμβαίνω στα κανάλια, στις εκπομπές. Δεν είμαι ο Μίδας των καναλιών. Δεν έχω καμία σχέση με όσα κατά καιρούς γράφονται ότι μανατζάρω τις παρουσιάστριες ή ότι μπαίνω στις σκαλέτες, διαλέγω αρχισυντάκτη και κάτι κουλά. Εξοργίζομαι με τα ψέματα και τα λάθη» είπε.

Το Makeover  και η σχέση της με τη Δούκισσα Νομικού

«Δεν ήμουν στον ΣΚΑΪ είμαι στην Acun Medya» διευκρίνισε αλλά απέφυγε να απαντήσει αν θα πάει στον Alpha.

Τι έγινε με το Makeover και τι είπε για τη Δούκισσα Νομικού;

«Είναι ωραίο που θα το κάνει η Δούκισσα. Είναι ένα από τα παιδιά τα δικά μου που μαζί ξεκινήσαμε πριν από πολλά χρόνια. Την πήρα τηλέφωνο γιατί άρχισα να βλέπω κάτι μπλογκς με τη φωτογραφία μου, κεραυνούς και δίπλα τη Δούκισσα. Της λέω “παιδί μου άκου, επειδή βλέπω τη μούρη σου και τη μούρη μου σε διάφορα μπλογκς, σου εύχομαι καλή επιτυχία και πολύ καλά θα κάνεις να κάνεις την εκπομπή αυτή. Εκείνη μου είπε ότι δεν ήξερε πως θα κάνω εγώ Makeover. Της είπα ότι δεν έχει καμία σημασία γιατί δεν πήρες κάτι δικό μου και εγώ δεν έχω ιδιοκτησιακό κόμπλεξ. Δεν μου ανήκει τίποτα. Είμαι αυτός ο χαρακτήρας. Ήθελα να λύσω αυτό το πράγμα με τη Δούκισσα γιατί την αγαπώ πάρα πολύ και πιστεύω ότι η εκπομπή αυτή της πάει γιατί είναι κορίτσι της μόδας» είπε.

«Το GNTM μου λείπει πάρα πολύ. Είναι μια παραγωγή σε ένα κανάλι που ξέρουν να κάνουν καλά τη δουλειά τους» είπε λίγο μετά.