Έλενα Κώνστα: Η στιγμή που επιβεβαιώνει on air τον χωρισμό της από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα
Νέα

Έλενα Κώνστα: Η στιγμή που επιβεβαιώνει on air τον χωρισμό της από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

Έλενα Κώνστα: Η στιγμή που επιβεβαιώνει on air τον χωρισμό της από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

Δείτε τι έγινε στο "Μεσημέρι"

Μόλις είχε τελειώσει το διαφημιστικό διάλειμμα και ο Γιώργος Λιάγκας είχε πάρει θέση για να προμοτάρει με την Έλενα Κώνστα τον διαγωνισμό της εκπομπή, όταν ακούστηκε να της λέει:

“Μου έχεις ανάψει φωτιές από το πρωί να ξέρεις. Γιατί ο Γεωργιάδης έχει σκυλιάσει να μου λέει ρώτα την αν ισχύουν οι φήμες, θέλω να της κάνω συνέντευξη”.

Ο Νίκος Γεωργιάδης πράγματι μπήκε στο πλάνο για να μιλήσει με την Έλενα λέγοντάς της ότι αισθάνεται τύψεις γιατί πριν από λίγο καιρό ήταν στο εξώφυλλο του ΟΚ! με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα “και ήσασταν τόσο αγαπημένοι, ήταν μια συνέντευξη που τη ζηλέψαμε”.

“Εν μέσω καραντίνας χωρίσαμε” είπε η Έλενα. “Είναι περίεργη η κατάσταση, σίγουρα δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Όλοι μας στεναχωριόμαστε. Εκεί στο ΟΚ! με τις ερωτήσεις αν θα παντρευτείτε και θα κάνετε παιδιά, φυσικά εσείς φταίτε” είπε η Έλενα χαριτολογώντας.

“Ήσασταν τόσα χρόνια μαζί και δεν το είχατε συζητήσει ποτέ αυτό το πράγμα;” τη ρώτησε ο Νίκος.

“Ήμασταν 3,5 χρόνια. Όχι, ο Λάμπρος δεν με φέρνει ποτέ σε δύσκολη θέση. Ήμουν 19 όταν τον γνώρισα. Ήταν 37. Λες σε ένα 19χρονο θέλω να παντρευτούμε και να κάνουμε παιδιά;”

“Μιλάτε;” τη ρώτησε ο Νίκος.

“Φυσικά, κάνουμε εκπομπή μαζί” είπε η Έλενα χωρίς να αποκλείσει το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

https://streamable.com/ad67qj

Φυσικά η συζήτηση συνεχίστηκε, με το πάνελ να τρολάρει τον Νίκο Γεωργιάδη και την Έλενα να εισβάλλει στο πλάνο και πάλι και τον Δημήτρη Παπανώτα να της λέει να πάρει για γούρι τον δημοσιογράφο που της έκανε τη συνέντευξη.

https://streamable.com/36q4d9

Και υπήρξε και part 3 στη συζήτηση καθώς η Έλενα δεν αρνήθηκε ότι κάτι καλό μπορεί να γίνει…

https://streamable.com/357x2t