Έλενα Κρεμλίδου: Τι της είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και έβαλε τα κλάματα;
Νέα

Έλενα Κρεμλίδου: Τι της είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και έβαλε τα κλάματα;

Έλενα Κρεμλίδου: Τι της είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και έβαλε τα κλάματα;

Το μοντέλο και παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να κρατηθεί

Μάλλον δεν το περίμενε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ότι θα έφτανε την καλεσμένη του να κλαίει στο The 2night Show.

Ο λόγος για την Έλενα Κρεμλίδου, το μοντέλο και παρουσιάστρια που του πρότειναν οι “Μύγες” (που είναι και φίλοι της) να φιλοξενήσει στην εκπομπή.

“Αν με ρωτούσαν τι δουλειά κάνω θα έλεγα ότι παρέχω ψυχαγωγία. Είμαι μια περσόνα και ένα μοντέλο” είπε για την ιδιότητά της.

Μια φωτογράφιση που έκανε για μαγιό της πρωταγωνίστριας αισθησιακών ταινιών Inna Innaki οδήγησε σε παρεξήγηση ότι και η ίδια παίζει σε τέτοιες ταινίες.

“Δε μου έχουν προτείνει ποτέ να παίξω σε αισθησιακή ταινία” είπε.

“Όταν ξεκίνησα με το “Ό,τι να ΄ναι” ο μπαμπάς μου ήταν πάρα πολύ αρνητικός. Όταν ήρθε να δει μια φορά από κοντά πώς γυρίζεται η εκπομπή και είδε πόσα άτομα εργάζονται και δεν είναι όλα πονηρά αυτόματα άλλαξε η συμπεριφορά του. Ξέρει ότι είναι η δουλειά μου και ότι βιοπορίζομαι. Δεν του ζήτησα ούτε ένα ευρώ”.

Για τη φωτογράφιση που έκανε για το Playboy είπε ότι το έκανε διότι ήταν η πρώτη που φωτογραφιζόταν στην επανέκδοσή του.

“Νομίζω θα κάνω μπόλικους γάμους ή δεν θα κάνω καθόλου. Έχω πάρα πολύ καιρό να κάνω σχέση γι’ αυτό δεν μπορώ να σου απαντήσω αν είμαι πιστή. Έχω ξεχάσει πώς είναι για να σου πω αν μου λείπει. Δεν έχω καθόλου χρόνου”.

“‘Ένα πράγμα με ενοχλεί: όταν αφιερώνω χρόνο σε κάποιον δες αυτό, γιατί πρέπει να δώσεις σημασία σε λόγια τρίτων; Πάντα πέφτω με τα μούτρα”, είπε.

“Νιώθω πολλές φορές ότι ακόμα και οι φίλες μου με περιμένουν στη γωνία” είπε.

“Βλέπω ότι έχεις έναν πόνο. Μέσα στη χαρά σου έχεις και μια στεναχώρια” της είπε ο Γρηγόρης.

“Για τα 23 μου κάνω πράγματα που άλλοι τα κάνουν πολύ μεγαλύτεροι οπότε έχω μεγαλώσει πιο γρήγορα”.

Όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε αν έχει φίλους, μετά από κάποια δευτερόλεπτα σκέψης δήλωσε ότι είναι η μαμά της και με τη σειρά της ρώτησε τον παρουσιαστή:

“-Πιστεύεις ότι υπάρχει άνθρωπος που δεν το έχει ζήσει ποτέ αυτό μέχρι το τέλος της ζωής του;

-Να μη βρει φίλο;

-Ναι.

-Βεβαίως. Να έχει πληγωθεί τόσο πολύ σε μια τέτοια μικρή ηλικία από κάποιον και δεν ξαναπίστεψε ποτέ στη φιλία”, της είπε με την νεαρή κοπέλα να βάζει τα κλάματα χωρίς να μπορεί να συγκρατηθεί.

“Δε μπορώ να συνεχίσω αυτή τη συνέντευξη” είπε ο Γρηγόρης.

https://streamable.com/vknijz